Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 03. 10:01, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Alekosztól és más celebektől is csalt ki pénzt a lefülelt álbróker

Alekosztól és más celebektől is csalt ki pénzt a lefülelt álbróker

Tóth Gabi erről nem beszél.

Milliárdokat csalt ki ügyfeleitől egy nagykátai ikerpár. Mint a Népszabadság írta, a magukat brókernek kiadó férfiak Budapesten tevékenykedtek egy "befektetésgyűjtő szervezet"nevében. Celebeket is átvertek a csalók.

A ValóVilág egykori győztese, Alekosz és Müller Attila is futhat a pénze után. A tévés műsorvezető azt állítja, akkor vágott bele a dologba, amikor leégett a háza és szüksége volt a pénzre. Az ügyleten körülbelül félmillió forintot vesztett. Alekosz, az okostojás egykori valóságshow-hős nem akarta kommentálni a kínos esetet, így nem tudni, mennyi pénzt szedtek ki tőle a csaló brókerek.

A nagykátai kötődésű ikrek, a "vállalkozás" vezetői állítólag két éve látványos szereplői a budapesti éjszakai életnek, szórták a pénzt és szép nőkkel, drága autókkal jelentek meg, illetve tévéműsorokat szponzoráltak, és jótékonykodtak. Születésnapjukon tizenötmilliós bulit rendeztek egy óbudai klubban, ahol celebek is megjelentek. Kökény Attila a lapnak elmondta:
- Többünket megrendeltek, a Happy Birthday-t kellett elénekelni, aztán váltottam pár szót Király Viktorral, és mentem a dolgomra - mondta az egykori megasztáros. Állítólag ott volt Tóth Gabi is, aki azonban erről nem kívánt nyilatkozni.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai november 20-án elfogták a szervezet egyik feltételezett irányítóját és egyik brókerét, emiatt - információk szerint - a szövevényes csalási ügyszámos kulcsfigurája már elhagyta vagy elhagyni készül az országot.

Címkék: Alekosz, bulvár, Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.