Városlista
2023. április 2, vasárnap - Áron

Hírek

2018. Március 17. 07:42, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Alvó ismerősét fosztotta ki

Alvó ismerősét fosztotta ki

A férfi megvárta míg ismerősei elalszanak, majd mobiltelefont és pénzt vitt el a lakásból.

Kifosztás bűntett elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 36 éves pécsi férfi ellen, aki 2017. szeptember 1-jén a késő esti órákban együtt italozott ismerősével annak pécsi lakásán, majd miután a lakásban mindenki elaludt, ellopott egy mobiltelefont, a szobában lévő övtáskából pedig készpénzt vitt el. A sértett azért engedte meg, hogy ismerőse ott aludjon, mert másnap együtt mentek volna dolgozni, azonban amikor éjfél körül felébredt, ismerőse már nem volt a lakásban.

A rendőrök 2018. február 26-án elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, beismerte tettét, és elmondta, hogy a telefont eladta, a pénzből pedig italt vett magának.

A férfi ellen folytatott nyomozást a rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Címkék: kifosztás, pécs

Ezek érdekelhetnek még

2023. Április 02. 14:15, vasárnap | Belföld

Szilágyi Péter: Magyarország hisz a kárpátaljai magyar közösség erejében, és abban, hogy az egyetlen jó válasz ma a béke

Magyarország minden lehetséges támogatást megad a kártápaljai magyaroknak a megmaradáshoz - jelentette ki Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes-államtitkár szombaton.

2023. Április 02. 07:50, vasárnap | Belföld

Online pszichoterápiás osztályon is ellátják a pácienseket Szegeden

Eredményes, költséghatékony, rugalmas és innovatív ellátást nyújt a pácienseknek az online pszichoterápiás osztály, amely a Szegedi Tudományegyetem pszichiátriai klinikáján jött létre 2021-ben.

2023. Április 01. 08:22, szombat | Belföld

Netrisk: 52 ezer forint fölé nőtt a kgfb-átlagdíj

Rekordra, 52 322 forintra emelkedett a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) átlagdíja március elején - közölte a Netrisk az MTI-vel pénteken.