Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2013. Április 07. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Angelina Jolie fiatalabb, mint tíz éve. Hogy csinálja?

Angelina Jolie fiatalabb, mint tíz éve. Hogy csinálja?

Vajon mi a titka?

Angelina Jolie természetes szépségéről áradoznak a lapok. Önmagában nincs is ezzel semmi baj.

A rossz nyelvek szerint a kirobbanó formájában persze van némi szerepe a plasztikának is. Ilyen-olyan forrásokból tudni lehet: a színésznő híve az egészséges táplálkozásnak, sőt, a „nemtáplálkozásnak” is: többnyire magokon, zöldségeken és gyümölcsleveken él.

Olykor persze ő is elragadtatja magát, és a gyerekek által, a kocsi hátsó ülésen felejtett gumimacik fejét erős felindulásból leharapja - de mindösszesen ennyit enged meg magának a kilengésekből. Táplálkozásának köszönhetően Jolie ma is remekül tartja magát, dacára, hogy közelít a negyedik x-hez. De azért az némileg túlzásnak tekinthető, hogy ő ugyanolyan fiatalnak tűnik, mint mondjuk tíz éve.

Angelina Jolie legutóbbi megjelenéséhez: a színésznő a New York-i David H. Koch színházban tűnt fel a vörös szőnyegen: földig érő, olajzöld selyemruhát viselt, egy fekete, ugyancsak földig érő kabátkával. Az ékszerek közül mindössze fülbevalót és karkötőt választott, sminkje visszafogott, és természetes hatást keltett, hosszú barna haja kibontva, csinos loknikban omlott a vállára. Összességében Jolie fantasztikusan és ragyogóan nézett ki azon a csütörtök estén, még ha nem is mindent a természetnek köszönhet..

Címkék: Angelina Jolie

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 19. 09:06, péntek | Bulvár

Shaun, a bárány az űrbe megy

Shaun, a bárány is részt vesz a Holdat megkerülő, legénység nélküli NASA-űrmisszióban - közölte a népszerű animációs tévésorozatot gyártó brit Aardman stúdió.

2022. Augusztus 16. 11:07, kedd | Bulvár

Rengetegen buliztak a Sziget fesztiválon

Számításaink szerint mintegy 450 ezren buliztak az idei Szigeten. A nyitónap teltházas volt, további kettő, a pénteki és a szombati csaknem teltházas - mondta a fesztivál főszervezője hétfőn este az MTI-nek.

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.