Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2011. Szeptember 18. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Anya lett a házasságtörő szépség

Anya lett a házasságtörő szépség

Claudia Schiffer csemetéi féltestvért kaptak, miután apjuk szerelemgyerekét megszülte January Jones.

Hamarosan megtudhatjuk véglegesen, hogy ki is lehet January Jones gyermekének az apja. Kedden ugyanis a szőke szépség életet adott fiának, és amint megmutatja a világnak, látni fogjuk, hogy kire hasonlít az apajelöltek közül. Bár az X-Men: Az elsők című film összes férfi készítője esélyes, így alaposan meg kell majd vizsgálni a kis Xander Dane vonásait, hogy a beazonosítás sikeres legyen. Egyelőre azonban csak annyit tudni a piciről, hogy teljesen egészséges gyönyörű mamájával egyetemben, és már otthon is vannak.

A hivatalos aparejtély ellenére, gyakorlatilag nyílt titok, hogy Matthew Vaughn az, aki összeszűrte a levet January-val a legutóbbi X-Men film felvételein. Matt pedig nemcsak zseniális rendező, de egyben Claudia Schiffer férje is, vagyis sikerült megcsalnia a világ egyik legtökéletesebb nőjét. Bár erre furcsa mód nem ment rá a házassága, mivel az egykori szupermodell hajlandó volt szemet hunyni a félrelépés felett.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.