Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Szeptember 27. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Apa lesz a nőverő énekes

Apa lesz a nőverő énekes

Valamiért még van nő, akinek van gusztusa Chris Brown közelébe menni, sőt, gyereket is szülni neki. Ugyanis kiderült, terhes a barátnője.

Bő két és fél évvel azután, hogy Chris Brown alaposan elcsúfította Rihanna arcát, úgy tűnik, végleg egyenesbe jött az énekes magánélete. Ami azért meglepő, hiszen azóta is jelét adta annak, hogy agyilag nincs minden rendben vele, és elég agresszív. Mindezek ellenére, Karrauche Tran megbízik benne és szereti. Sőt, még egy gyermekkel is megajándékozza a Keményöklűt, az ifjú modell ugyanis várandós. Azt nem tudni hányadik hónapban jár pontosan, de a pocakján már látszik a baba, illetve több helyen is megerősítette az örömhírt. Ellentétben Crissy-vel, aki nem igazán hajlandó a sajtóval szóba állni az általa mindössze csak incidensnek titulált nőverés óta.

Így hivatalosan még az sem tisztázott a tavasz óta, hogy valóban megkérte-e Karrauche kezét. Áprilisban ugyanis több beszámoló is érkezett az eljegyzési bulijukról, ők azonban hallgattak az esetleges gyűrűcseréről. De a közös gyerek mindenesetre azt bizonyítja, hogy komolyan gondolják a közös jövőt, amihez persze nem ártana, ha Chris meg is változna. Máskülönben lesz néhány minden szempontból fájdalmas pillanata Trannak, Brownból meg menthetetlenül menyasszony lesz a börtönben, ami valójában már régen kijárna neki.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.