Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2018. Május 02. 13:59, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Két ittas sofőrt is elkaptak kedden és az éjjel a fertődi rendőrök. Egyikük egy árokban állt meg kocsijával és a volán mögött aludt.

A rendőrök szerdán 1 óra 15 perckor Hegykőn az Erdősföld utcában egy árokba sodródott autót ellenőriztek. A járőrök a kocsi vezetőülésében alvó sofőrt felébresztették, vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járművezető az intézkedőknek elismerte, hogy a majális ünnepséget követően hazafelé indult járművével, azonban arról nyilatkozni nem tudott, hogy hogyan került az árokba. A rendőrök a férfit további mintavételre előállították.

Hétfőn 13 óra 40 perckor Hegykőn, a Kossuth úton egy 47 éves kocsivezetőt is igazoltattak a rendőrök. Az ellenőrzés során vele szemben szintén alkoholszondát alkalmaztak, ami az ő esetében is pozitív értéket mutatott. Ezután a járőrök a sofőrt további mintavételre előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 02. 09:23, csütörtök | Belföld

Megmenthette volna az élettársát, ha segít az ellátásában

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki vérző sérüléssel magára hagyta élettársát, aki a sérülés következtében életét vesztette.

2023. Február 02. 09:21, csütörtök | Belföld

Kiskorú rokonait vette rá arra, hogy piát lopjanak neki

A Hevesi Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetésétől számított két hónapon belül bíróság elé állította azt a 28 éves nőt, aki arra vette rá kiskorú rokonait, hogy a boltból szeszes italt lopjanak.

2023. Február 02. 09:00, csütörtök | Belföld

Újabb 17 embert fogtak el az orvosi segédeszközökkel kapcsolatos csalási ügyben

Újabb 17 embert - köztük orvosokat és cégvezetőket - fogtak el az orvosi segédeszközökkel kapcsolatos csalási ügyben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.