Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2024. Január 30. 09:21, kedd | Kék hírek
Forrás: Ügyészség

Ásóval támadt a munkatársára az építkezésen - videóval

Ásóval támadt a munkatársára az építkezésen - videóval

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki munkahelyi vita miatt ásóval támadt munkatársára egy építkezésen.

A vádirat szerint az elkövető 2023. május 5-én, egy nyergesújfalui építkezésen dolgozott segédmunkásként. Szintén itt dolgozott egy másik férfi, akivel az elkövető vitába keveredett, mivel ez a férfi gyanúsnak találta a vádlott jelenlétét abban a pincében, ahol a felszerelését tárolta. A szóváltást követően a tanú kiment az épületből. Az elkövető követte, majd az ásót két kézzel felemelve egyszer a vele szemben közeledő férfi irányába suhintott. A megtámadott férfi félrehajolt, az ütést a bal kezével hárította, ráfogott az ásó nyelére.

Egy másik férfi kicsavarta az elkövető kezéből az ásót, miközben a támadó férfi a sértettet megrúgta. A további támadás megakadályozása érdekében a harmadik férfi az elkövetőt kigáncsolva a földre vitte, ott lefogva tartotta, amíg meg nem nyugodott.

A megütött férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben büntetővégzésben, végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

A videó ITT tekinthető meg!

Címkék: ügyészségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.