Városlista
2024. június 12, szerda - Villő

Hírek

2012. Május 06. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Asszony nélkül maradt Joshi Bharat

Asszony nélkül maradt Joshi Bharat

Egyre több az otthoni teendője Joshi Bharatnak, mióta felesége is belevetette magát a televíziós forgatásokba.

A műsorvezető a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában árulta el, nála miben mutatkozik meg a felesége hiánya.

Joshi Bharat felesége Gombos Edinával járja a koszos lakásokat a TV2 Nagytakarítás című műsorával. Csilla a műsor egyik házigazdájaként azt mondja, nemcsak takarít, de tanít is takarítani. S bár háziasszonyképzőt nem végzett, van már elég rutinja, még akkor is, ha otthon a családja igyekszik megkímélni a "piszkos munkától".

- Nincs sok dolgom otthon. Mindenki elpakol maga után, mert nagyon szeretnek és nem szeretnék, hogy a zoknijukat én szedjem össze. Persze amíg ezt elértem, volt min dogozni - mosolygott Szabó Csilla, aki műsorvezető társával rumlis és koszos lakásokba látogat. Missziójuk már férjére is hatással volt.

- Azt vettem észre, hogy a műsor népnevelő motívuma velem már megtörtént. Ha ő forgat, én vagyok otthon a háziasszony. Észre sem veszem és ugyanazokat csinálom meg, amit korábban ő. Talán valami műtétet is végre kellene hajtanom magamon? - nevetett Joshi, aki felesége állítása szerint nagy rendet rak lakásukban, így a sok munka mellett az otthoni teendőkre mostanság nem kell koncentrálnia az asszonynak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.