Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Június 19. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Audi toborzónap 1200 álláskeresőnek

Audi toborzónap 1200 álláskeresőnek

Közel 1200 álláskeresőt, sokakat Csornáról és környékéről hívott be kétnapos győri toborzórendezvényére az Audi Hungaria Motor Kft, amely múlt héten avatta új járműgyárát.

Takács Udvari Csongor, a járműgyártó személyügyi marketing munkatársa az MTI-nek elmondta: 2100 munkahelyet teremt az új üzem, az állások egy részére, összesen 73 - elsősorban fém-, villamos- és járműipari - szakmában keresnek leendő munkatársakat ezen a rendezvényen is.

A munkaügyi központok listázták ki számukra azt az 1187 embert, akiknek megfelelő középfokú szakmai végzettsége van; őket hívták be erre a rendezvényre. Ezekben a termeléshez közeli munkakörökben előny, de nem alapfeltétel a német nyelv ismerete - tette hozzá.

Az Északnyugat-Dunántúlról a Mosonmagyaróvár, Csorna, Zirc, Tatabánya alkotta körben élőket hívták be a toborzóra. Az érdeklődők első kézből kaphatnak információt a járműgyártó munkaerő-igényéről, valamint megírhatják azt a belépő tesztet, amellyel bekerülhetnek az Audi munkatársakat kiválasztó rendszerébe.

Major Ernő, a megyei munkaügyi központ vezetője az MTI érdeklődésére elmondta: újabb menet indulhat, ha a most folyó toborzási kör után "letisztul a kép", és világosság válik, milyen pozíciókba keres még munkatársakat az Audi, de folyamatosan küldik a járműgyártónak azoknak az anyagait, akik megfelelhetnek a követelményeknek. Hozzátette: a megye 9,5 ezer állástalanja közül 7,5 ezren kerültek szóba a toborzónap előszűrése során.
- Egyedül Sopront hagytuk ki, mert aki onnan az Audiban akar dolgozni, az magától is nekiindul- jegyezte meg az igazgató, jelezve, a szomszédos megyék adatai nem állnak a rendelkezésére.

Címkék: audi, munkahely

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.