Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Augusztus 10. 20:29, szerda | PR
Forrás: 24/7

Az 5 legnagyobb kaszinó jackpot nyeremény

Az 5 legnagyobb kaszinó jackpot nyeremény

Te is kaphatsz tippeket arról, hogy hogyan nyerhetsz akár elképesztő összegeket is!

Sokan álmodoznak arról, hogy egy szép napon egy csapásra megváltozik majd az életük és egyetlen nyerőgépes pörgetésnek hála, soha többet nem kell dolgozniuk, valamint minden anyagi problémájuk egy csapásra megoldódik. Hála a korábban soha nem látott mértékű kocsmai nyerőgépek ingyen játékok jackpot nyereményeknek, amelyek már akár a több száz vagy több ezer millió forintos nagyságrendet is elérhetik, ma erre több esély lehet, mint bármikor korábban. Íme az 5 legnagyobb nyerőgépes progresszív jackpot nyeremény, amelyek egy csapásra gazdaggá tettek valakit! A https://magyarcasinos.com/uj-kaszino/ oldalon te is kaphatsz tippeket arról, hogy hogyan nyerhetsz akár ilyen elképesztő összegeket is!

Arabian Knights: 6700 millió forint

Az Arabian Knights egy viszonylag ismeretlen online játékgép volt, amely nem igazán tudott kiemelkedni a több ezer hasonló játékgép közül. Ez azonban 2011-ben megváltozott, amikor egy norvég játékos több, mint 6,7 milliárd forintot nyert egy szerencsés jackpotnak köszönhetően. A történet hamar szárnyra kapott, hiszen az Arabian Knights játékgépen nagyon-nagyon kevés az esélye egy ilyen nagy összegű nyereménynek. Ennek megfelelően hiába próbálkoznak azóta sokan, az elmúlt 10 évben még csak hasonló nyereményt sem sikerült kipörgetnie senkinek.

Mega Moolah: 7700 millió forint

A Megah Moolah nyerőgépnek az internetes és a hagyományos változata is rendkívül népszerű a szerencsejátékosok körében, hiszen ez egy hírhedten óriási jackpotokat osztogató játékgép. Ennek megfelelően a listán szereplő több nyeremény is ehhez a géphez kapcsolódik. Egy szabadnapos angol katona unalmában pörgette a gépet, mindössze 100 forintokkal, amikor az ölébe szakadt ez a szinte felfoghatatlan mennyiségű pénz. Jonathan Heywood mindössze 26 éves volt amikor ez történt és napokig el sem hitte, hogy tényleg nyert. Először azt gondolta, hogy valamilyen hiba történt vagy esetleg átverés áldozata. Csak akkor esett le neki, hogy tényleg övé ez a rengeteg pénz, amikor a játékgép fejlesztői telefonon keresték, hogy gratuláljanak neki és egyeztessenek a nyeremény átvételéről.

Mega Fortune: 8100 millió forint

Ezt a nyereményt egy negyvenes éveiben járó finn férfinek sikerült megnyernie, aki évtizedek óta profi szinten, rendszeresen szerencsejátékozott. Sokan álmodnak arról, hogy egy napon majd szerencsejátékból fognak megélni, de ekkora összegről szinte senki sem álmodozik. Ez a férfi viszont kitartóan, különböző személyes taktikák alapján játszva üldözte a jackpot nyereményeket és erőfeszítései végül sikert hoztak neki.

Mega Moolah: 8900 millió forint

2018 szeptember 28.-án egy rejtélyes játékos belekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, az addig valaha látott legnagyobb online jackpot nyereménnyel. Ezt a rekordot közel 2 évig tartani is tudta. Bár ilyen hatalmas összegek esetén sokan igyekeznek névtelenek maradni, ezen játékos története tényleg teljes homályba burkolózik. Azt sem tudni biztosan, hogy nő volt-e vagy férfi, egyesek szerint a pénz nagy részét rég elvesztette rossz befektetéseken, sőt olyan is van, aki szerint a rejtélyes játékos már nem is él.

Absolutely Mad Mega Moolah: 9100 millió forint

A “The Absolutely Mad Mega Moolah” játékgép az eredetileg is hatalmas jackpotjairól híres “Mega Moolah” nyerőgép felturbózott változata. Az 5 tárcsás nyerőgépen 243 nyerővonalon lehet kipörgetni az óriási nyereményeket, akár már 100 forintos tétekkel is. A kérdéses nyereményt 2021-ben sikerült elnyernie egy névtelenséget kérő szerencsés belga játékosnak online kaszinózás közben. Érthető okokból a névtelenség mögé burkolózott, így nem tudni semmit arról, hogy mi történt vele a mesés nyeremény után, azonban megkockáztatjuk, hogy a munkahelyére többet nem ment be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?