Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Június 11. 07:21, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Az amerikaiak nyertek a világbajnok németek otthonában

Az amerikaiak nyertek a világbajnok németek otthonában

A világbajnok német labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az amerikai csapattól a két együttes szerdai barátságos mérkőzésen.

A kölni összecsapáson a hazaiak a tavalyi világbajnoki döntő hősének, Mario Götzének a találatával már a 12. percben megszerezték a vezetést, a tengerentúliak azonban Mikkel Diskerud találatával egyenlítettek.

A fordulást követően mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, végül a csereként pályára lépő Bobby Wood - aki a Bundesliga 2-ből kiesett Erzgebirge Aue futballistája - egy gyönyörű lövéssel eldöntötte az összecsapást. A 22 éves támadó öt nappal ezelőtt a vb-bronzérmes hollandok otthonában is győztes gólt lőtt.

Az amerikai válogatott - amelynek szövetségi kapitánya a németek legendás csatára, Jürgen Klinsmann - története során először győzött Németországban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,