Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.

A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen 10 ember sérült meg.

Két személyautó ütközött hétfő reggel Mosonmagyaróvár és Halászi között. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autókban csak a gépjárművezetők utaztak, mindketten megsérültek, a mentők kórházba szállították őket.

Két személyautó ütközött kedd délután Győrben, a Kodály Zoltán utcában. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A balesetben egy ember megsérült, őt további vizsgálatokra kórházba szállították a mentők.

Helyi járatos busz és személyautó ütközött szerda délelőtt Győrben, a Zrínyi utca és a Dr. Petz Aladár utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói mindkét járművet áramtalanították és megszüntették a forgalmi akadályt. A buszon három utas, valamint a személyautó vezetője könnyű sérüléseket szenvedtek.

Vadat gázolt egy személyautó csütörtök este a 8518-as úton, Fertőboz és Hidegség között. Az ütközés után az állat a szemközti sávba csapódott, ahol egy másik autó is nekiütközött. A nagycenki önkéntes tűzoltók mindkét járművet áramtalanították. A két autóban összesen öten utaztak, egyikük sem sérült meg. Az autók elszállításáig a forgalom tűzoltói irányítás mellett egy sávon, váltakozva haladt.

Parkoló autónak hajtott egy személyautó péntek délután Sopronban, a Lővér körút és a Becht Rezső utca kereszteződésénél. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik autót. A parkoló autóban nem ült senki, a másik autóban ketten utaztak, egyikük megsérült, a mentők kórházba szállították.

Parkoló autónak ütközött, majd villanyoszlopnak csapódott egy személyautó szombat este Rajkán, a Kossuth Lajos utcában. A mosonmagyaróvári hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Keringető szivattyú szigetelése olvadt meg vasárnap kora reggel egy soproni áruház földszinti kazánházában. Tűz nem, csak füst keletkezett az eset során. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították és átszellőztették a kazánházat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 16:00, szerda | Helyi

Rákosi vipera telepítés a nemzeti parkban

Rákosi Vipera Védelmi Program

2024. Május 29. 13:47, szerda | Helyi

Rábaközi iskolák figyelem, pályázati lehetőség!

150 tablet kiosztásával és edukációs tartalmakkal támogatja az iskolákat a „Köszi, SIÓ!” program.

2024. Május 29. 09:00, szerda | Helyi

390 ezer forintba került a gyorshajtás

148 km/óra lakott területen belül

2024. Május 28. 16:21, kedd | Helyi

Idén is kinyíltak a szertárkapuk gyermeknapon

Gyereknap a tűzoltóságokon.