Városlista
2022. január 27, csütörtök - Angelika

Hírek

2012. Február 19. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Az ex-férj jelenet rendezett Whitney Houston temetésén

Az ex-férj jelenet rendezett Whitney Houston temetésén

Szombaton végső nyugalomra helyezték Whitney Houstont. A szertartást Newarkban, a Hope Baptista templomban tartották, a néhai énekes rokonai, barátai és számos híresség részvételével.

A család végül beleegyezett, hogy az énekesnő ex-férje is részt vegyen a temetésen, Bobby Brown viszont alig néhány perccel a szertartás megkezdése után elhagyta a templomot. A távozás oka állítólag az volt, hogy Brown megsértődött, hogy nem ülhetett az első sorban a családtagok között. Odasétált a lányához, Bobby Kristinához, valamit a fülébe súgott, ezután kiment és kocsijával elhajtott.

A ceremónián Stevie Wonder elénekelte a "Love's In Need Of Love Today"-t, Alicia Keys eljátszotta a "Send Me An Angel"-t, és R Kelly előadta a néhai énekesnő "I Look To You" dalát. Aretha Franklin produkciója végül egészségügyi problémája miatt elmaradt.

Kevin Costner egy szívhez szóló húsz perces beszédben emlékezett meg Whitney-ről, és közös filmjük a "Több mint testőr" forgatásáról.

Miközben leengedték a koporsót, a néhai énekesnő világslágere, az "I Will Always Love You" szolt.

Whitney Houston holttestét február 11-én találták meg egy Beverly Hills-i szállodában. Halálát valószínűleg a szobájában talált receptre kapható gyógyszerek és az alkohol együttes használata okozta, de ahhoz, hogy a szakértők biztosat tudjanak mondani, meg kell várni toxikológiai vizsgálatok eredményét, ami még hetekig is eltarthat.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 27. 13:05, csütörtök | Bulvár

Első kiadású James Bond-kötetre is lehet licitálni egy árverésén

Eladásra kínálja Paul Gallico amerikai író magánkönyvtárát pénteken a Chiswick Auctions brit aukciósház. Licitálni lehet többek között Ian Fleming A gyémánt örök című krimije első kiadásának példányára,

2022. Január 27. 08:01, csütörtök | Bulvár

Kiderült, hogy mi a legértékesebb márka a világon

Az Apple már a második egymást követő évben lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2022-es Global 500 ranglistája alapján.

2022. Január 26. 15:06, szerda | Bulvár

Bob Dylan eladta eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak

Bob Dylan eladta teljes zenei katalógusának eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak - írta kedden a BBC hírportálja.

2022. Január 26. 10:02, szerda | Bulvár

Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon fia

A gyűjteményében lévő Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon idősebbik fia, Julian.