Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Február 19. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Az ex-férj jelenet rendezett Whitney Houston temetésén

Az ex-férj jelenet rendezett Whitney Houston temetésén

Szombaton végső nyugalomra helyezték Whitney Houstont. A szertartást Newarkban, a Hope Baptista templomban tartották, a néhai énekes rokonai, barátai és számos híresség részvételével.

A család végül beleegyezett, hogy az énekesnő ex-férje is részt vegyen a temetésen, Bobby Brown viszont alig néhány perccel a szertartás megkezdése után elhagyta a templomot. A távozás oka állítólag az volt, hogy Brown megsértődött, hogy nem ülhetett az első sorban a családtagok között. Odasétált a lányához, Bobby Kristinához, valamit a fülébe súgott, ezután kiment és kocsijával elhajtott.

A ceremónián Stevie Wonder elénekelte a "Love's In Need Of Love Today"-t, Alicia Keys eljátszotta a "Send Me An Angel"-t, és R Kelly előadta a néhai énekesnő "I Look To You" dalát. Aretha Franklin produkciója végül egészségügyi problémája miatt elmaradt.

Kevin Costner egy szívhez szóló húsz perces beszédben emlékezett meg Whitney-ről, és közös filmjük a "Több mint testőr" forgatásáról.

Miközben leengedték a koporsót, a néhai énekesnő világslágere, az "I Will Always Love You" szolt.

Whitney Houston holttestét február 11-én találták meg egy Beverly Hills-i szállodában. Halálát valószínűleg a szobájában talált receptre kapható gyógyszerek és az alkohol együttes használata okozta, de ahhoz, hogy a szakértők biztosat tudjanak mondani, meg kell várni toxikológiai vizsgálatok eredményét, ami még hetekig is eltarthat.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára