Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Május 09. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: tereprali.com

Az Opel Dakar Team egyetlen hazai futama

Az Opel Dakar Team egyetlen hazai futama

A Szalay-Bunkóczi páros is részt vesz a himodi terep-rallye futamon.

Lesz verseny, úgyhogy mi is ott leszünk! A tervezettnél egy héttel később ugyan (május 24-26.), és más versenyközponttal (Kapuvár helyett Himod), de megrendezik a tereprali országos bajnokság második futamát, ami azt jelenti, hogy az Opel Dakar Team párosának lesz lehetősége a magyar közönség előtt, hazai pályákon versenyezni.

Szalay Balázs és Bunkoczi László eredetileg is tervezte, hogy versenykörülmények között is beveti az Opel Mokkát a hazai pályákon, ám mivel úgy volt, elmarad a viadal, ez meghiúsulni látszott… A páros tagjai mindketten örülnek annak, hogy végül mégsem.

- Csalódott voltam, amikor hallottam, hogy elmarad a verseny, hiszen az időbeosztásunkba ez az egy hazai futam fért bele, és nyilván örültem, amikor meghallottam, hogy mégis lesz futam – mondta Szalay Balázs. – Fontosak nekünk a hazai szurkolók, és Himodon találkozhatunk velük, remélem, minél többen jönnek ma jd el a versenyünkre. Annak is örülök, hogy mivel a viadal a Közép-európai Zóna Trófea értékelésébe is beleszámít, népes mezőnyre számíthatunk. Ugyanis küzdeni úgy jó, ha minél többen hajtunk a győzelemre – mondta Szalay.

A januári Dakar-ralira elkészült Opel Mokkát most először láthatja majd itthon, versenykörülmények között a magyar közönség. A himodi verseny össztávja 449 kilométer, amelyből 320 kilométer a szelektív szakaszok hossza.

Címkék: himod, Terep-rallye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás

2024. Április 30. 13:00, kedd | Helyi

Előzmény nélkül szúrta hátba iskolatársát a hatodikos lány

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás. Videóval.

2024. Április 30. 09:00, kedd | Helyi

A megyében az elmúlt héten 54 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 17. héten történt.

2024. Április 29. 16:00, hétfő | Helyi

Városi futónap Fertőszentmiklóson

Jótékonysági futás