Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2013. Július 18. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MNO

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

A Google ügyvezető elnökének kezében fotózták le a Motorola készülő mobilját.

Bizony van előnye annak, ha az ember a Google vezetőségének tagja. A magas fizetésen kívül például az is a pozitív vonzatai közé tartozik, hogy nyugodtan használhatjuk a bemutató előtt álló készülékeket. Kapva az alkalmon, Eric Schmidt, a cég ügyvezető elnöke nemrég az augusztus elsején lelepleződő Motorola X-szel mutatkozott. Az úriember meg sem próbálta takargatni a fejlesztés alatt álló modellt, így szerencsés újságírók több képet is készíthettek róla.

Információk szerint a Motorola újdonsága leginkább szolgáltatásaival igyekszik majd rabul ejteni a vásárlókat. Ezt támasztják alá azok a pletykák, hogy a készülékbe „mindössze” 720 p felbontású kijelző, kétmagos, 1,7 GHz-es processzor és 2 GB ram kerül. Bár ezek az adatok nem rosszak, semmiképpen sem mondhatjuk, hogy elegendőek lennének a felső kategóriába. Az amerikai gyártónak mindenesetre nagy szüksége van egy sikeres készülékre, mivel az eladásai hosszú ideje nem az elvárások szerint alakulnak, és ezen mindeddig a Google sem tudott változtatni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 09:52, szombat | Belföld

Baleset történt a Szigetfesztiválon

Megsérült egy artista cirkuszi előadás közben a Sziget fesztiválon pénteken.

2022. Augusztus 13. 07:00, szombat | Belföld

Űreszközökhöz fejlesztenek hőpajzsot a Debreceni Egyetemen

Nemzetközi űrtechnológiai projektben vesznek részt a Debreceni Egyetem (DE) természettudományi és technológiai karának kutatói egy EU HORIZON pályázat keretében:

2022. Augusztus 13. 05:00, szombat | Belföld

Bozótvágó késsel támadt ismerősére egy férfi a mozsgói szőlőhegyen

Emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy szigetvári férfit, aki kedden, szerelemféltésből, ismerősére támadt a mozsgói szőlőhegyen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

2022. Augusztus 12. 18:01, péntek | Belföld

Idős nőkre támadt, végül sikerült elfogni

A fővárosi nyomozók egy napon belül elfogták a férfit, aki a gyanú szerint tavaly novemberben két idős asszonyt is megtámadott, egyiküknek életveszélyes sérülést okozva. A nyomozás most fejeződött be