Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Május 02. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Bajor Imre: ránk fért már a változás

Bajor Imre: ránk fért már a változás

Bajor Imre meghozta döntését és eladta gyönyörű dunakeszi otthonát. Feleségével együtt elköltöztek Fülére. A színész a hot magazinnak azt mondja: van abban valami varázslatos, ha új otthont teremt az ember.

Bajor Imre meghozta döntését és eladta gyönyörű dunakeszi otthonát. Feleségével együtt elköltöztek Fülére. A színész a hot magazinnak azt mondja: van abban valami varázslatos, ha új otthont teremt az ember.

A dunakeszi otthonomért nem fáj a szívem, ránk fért már a változás. Csomó olyan dolog jön elő ilyenkor az emberből, ami viszonylagos jólétben és megállapodottságban nem. Most kreatívnak kell lenni: újra berendezni egy otthont végtelenül izgalmas és jó helyzet. Új életet kezdtünk, ezen nincs mit tagadni. Elhatároztam, hogy nem foglalkozom a múlttal, inkább a jelenben és a jövőben gondolkozom! - hangsúlyozza Bajor Imre, aki feleségével most félkész körülmények között él.

Dobozok között élünk, éppen leköltöztetjük az egész életünket. Mindehhez idő kell, egy élet munkája fekszik most az udvaron, de előbb-utóbb minden a helyére kerül. Boldog házasságban élek, egy szép feleséggel. Van az előző kapcsolatomból két gyönyörű, nagy gyermekem. Lassan jön a nyár, és reméljük, nagyon sokat jönnek le hozzánk Fülére. Szóval miért panaszkodnék?

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára