Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2011. Október 24. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Balázs Klári beavat a részletekbe

Balázs Klári beavat a részletekbe

Balázs Kláriról talán kevesen tudják, hogy érettségi után kozmetikusnak tanult. Kevés ideig dolgozott végzettségének megfelelő munkakörben, mert egész pici korától határozott elképzelése volt arról, hogy énekesnő lesz.

- A kulcs a megelőzés. Akinél már kialakultak a szarkalábak, az szinte hiába kenegeti magát. Télen-nyáron védeni kell a bőrt, jégtől, forróságtól egyaránt. Sok vizet iszom, alkoholt, cukros üdítőket soha nem fogyasztottam, és nem is dohányoztam. Ezért nincsenek ráncaim, nem pedig a botoxtól, mint ahogy a rossz nyelvek állítják - mondja Balázs Klári, aki férjével, Korda Györggyel rengeteget dolgozik.

- Pénteken, szombaton fellépéseink vannak, keddtől csütörtökig pedig ott a televíziós pókerközvetítés. Nagy álmom válna valóra, ha összejönne egy női pókerklub megalapítása, azonban a hazai pókertörvény nem kedvez az elképzeléseimnek. Nagyon sok pénzt kellene belefektetnem, amit egyelőre lehetetlennek érzek. De szerencsére így is van mit csinálnom. Néha panaszkodom, de tulajdonképpen örülök neki, hogy még ilyen aktív életet élünk Gyurival. Nem elég rátalálni az igazira, meg is kell tudni becsülni a másikat. Ez az, amit sokan elfelejtenek a mai rohanó világban. Nekünk azonban sikerült.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.