Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2024. Február 21. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Baleseteket okozó ismeretlen autósokat keresnek

Baleseteket okozó ismeretlen autósokat keresnek

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2024. február 12-én 7 óra 40 perc és 16 óra 30 perc közötti időben Győrben, a Domb utcában a Bakonyi út felől az Újlak utca irányába. Feltehetően kanyarodás közben nekiütközött a mellette korábban leparkolt sárga színű Opel típusú személygépkocsi jobb hátsó részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2023. december 19-én 18 óra 40 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Szeszgyár utcai áruház parkolójában. Kanyarodása közben járműve bal oldalával elsodorta az előtte keresztbe áthaladó gyalogost. Ezt követően a két személy beszélt egymással és mivel a gyalogos nem kért segítséget a járművezető a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta. A gyalogos később rosszul lett és a kiérkező mentők kórházba szállították.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, sötétzöld vagy kék színű gépjárművel közlekedett 2024. február 16-án 19 óra 30 perc és február 17-én 7 óra 10 perc közötti időben Győrben, a Szabolcska Mihály utcában a Török István utca felől a Sport út irányába. Haladása során járművével nekiütközött az út mellett korábban leparkolt Opel Insignia típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően Opel Astra típusú gépjárművel közlekedett 2024. február 11-én 15 órakor Győrújbaráton, a Liszt Ferenc utcában, a Kossuth Lajos út felől a Veress Péter utca irányába. Haladása során járművével a vizes útpadkára hajtott és egy fa villanyoszlopnak csapódott, ami az ütközéstől megrongálódott. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Május 05. 13:00, vasárnap | Helyi

Nyári napközi Kapuváron

Jelentkezni a művelődési központban lehet.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

Nem lehet elégszer mondani, a bank nem intéz ügyet telefonon!

Először szkeptikus volt, végül mégis becsapták!

2024. Május 04. 16:00, szombat | Helyi

Emlékezzünk és emlékeztessünk

Pályázati felhívás a magyarországi holokauszt 80. évfordulójának alkalmából.