Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2011. Szeptember 25. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Balesetet szenvedett D. Tóth Kriszta

Balesetet szenvedett D. Tóth Kriszta

Valószínűleg túl sokan kívántak "kéz és lábtörést" az egykori híradósnak, D. Tóth Krisztának, aki október 4-én, kedden este vadonatúj talkshow-val jelentkezik az m1-en.

A csinos műsorvezető ugyanis a DTK - D. Tóth Kriszta Show egyik hajmeresztő kaszkadőrjelenetének felvételekor annyira rosszul érkezett a földre, hogy eltörte a nagylábujját.

Kriszta a váratlan és fájdalmas sérülés miatt a következő beszélgetés alatt kénytelen volt levenni a magassarkúját, és papucsban vezette tovább a show-t.

- Azonnal tudtam, hogy nagy a baj, hiszen alig tudtam lábra állni, és elég komoly fájdalmaim voltak. A következő felvételi napon végig a stúdióban volt egy orvos, aki minden szünetben jegelte a lábamat - mondta a Magyar Televízió új "show-womanje", aki fél év szünet után tért vissza a képernyőre.

Mindenesetre, ha a jellegzetesen magyar "lábtöréses" jókívánságok már valóra váltak, talán a szerencsére is számíthat a szép tévés.

- Szükségem is van rá, a szerencsére és a drukkolásra is - teszi hozzá nevetve D. Tóth Kriszta. Teljesen új műfajban térek vissza, a híradós komolyság után azt a vicces, laza és bevállalós oldalamat is megmutathatom végre a képernyőn, amit eddig csak a barátaim és az írásaimat rendszeresen olvasók ismerhettek.

Az biztos, hogy Kriszta kaszkadőr teljesítményével maximálisan meg voltak elégedve kiképzői, köztük a számos nyaktörő mutatványt túlélő Gulyás Kiss Zoltán, aki állítja, a műsorvezető bevállalósságán biztosan nem múlhat a siker.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.