Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Március 09. 07:21, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Balszerencsés második maratoni párosban

Balszerencsés második maratoni párosban

Párosban a második maratoni végén nem volt szerencséje Babos Tímeának és a portugál Maria Joao Köhlernek, az egység 11:9-es szuper tie-breaket követően búcsúzott Irapuatóban.

A nyolcad- után a negyeddöntőben is bajnoki tie-breakba torkollott a Babos Tímea-Maria Joao Köhler magyar-portugál vegyes vállalkozás mérkőzése az irapuatói ITF-tornán, de a kettős ezúttal már nem járt szerencsével.

Timiék a holland Kiki Bertens-Richel Hogenkamp duóval találkoztak, az első szettet 6:3-ra hozták, a másodikat ugyanilyen arányban elveszítették, a mindent eldöntő rövidített játszmát viszont a létező legkisebb különbséggel 11:9-re elveszítették, így a legjobb nyolc között véget ért a menetelésük.

A Felix Promotionnel együttműködő Babos Tímea egyesben első kiemeltként versenyben van, a legjobb 16 között a karibi körútja során korábban már legyőzött, mexikói Ximena Hermosóval találkozik.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 28. 08:08, vasárnap | Sport

Kiesett a Honvéd, bent maradt a Fehérvár

A Debrecen pedig megszerezte a bronzérmet és ezzel a nemzetközi szereplés jogát is.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Sport

Az eddigi a legjobbat hozta a második hazai pálya

Michl Olivér eddigi legjobb eredményeit könyvelhette el a másik hazai pályáján a RedBull Ringen az ACCR Formula4 bajnokságban, mely mostantól F4 CEZ Championship néven működik majd tovább.

2023. Május 27. 13:58, szombat | Sport

Vége a keresésnek, nem találták meg Suhajda Szilárdot

Nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, a keresést befejezték.

2023. Május 27. 10:25, szombat | Sport

Magyar-litván - Már csak hétezer jegy vár gazdára

Már csak hétezer jegy vár gazdára a magyar labdarúgó-válogatott június 20-i, litvánok elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőjére.