Városlista
2022. augusztus 17, szerda - Jácint

Hírek

2015. Szeptember 08. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: saját forrás

Barangolás a kultúra világában

Barangolás a kultúra világában

A Rábaközi Művelődési Központ online kiadványának 2. száma.

Megjelent a KultTÚRA, a kapuvári Rábaközi Művelődési Központ Online kiadványának második száma. A nyomda, a papír, a terjesztési költségek miatt egy közművelődési intézmény ma már nem képes megoldani, hogy az elmúlt időszak eseményeiről és a következő hetek hónapok rendezvényeiről nyomtatott formában, saját újságban informálja az érdeklődőket. Emellett azt is látjuk, hogy információk soha nem tapasztalt özöne árasztja el az embereket. Ezek az információk azonban sokszor nagyon messze állnak a valóságtól (gondoljunk az interneten rendszeresen felbukkanó álhírekre), vagy éppen olyan távol távol állnak a kultúrától.

A Rábaközi Művelődési Központ a ma leginkább elérhető formában tárja mondandóját a közönség elé. A leginkább elérhető kifejezés itt kettős értelemben értendő. A kiadó intézmény számára anyagilag is a legkönnyebben elérhető egy online kiadvány közzététele, és a mai internet elterjedés mellett a közönség számára is ez a legkönnyebben elérhető információforrás. Ezt bizonyítja számunkra az Inforábaköz folyamatosan magas látogatottsága. Az internet azonban egy végtelen tenger, nehéz megtalálni azt a kis szigetet, amit épp keresünk. Ezért segítünk szívesen az intézménynek online kiadványuk közzétételében, ahogy azt már az első szám esetében is tettük. Ezzel is szeretnénk bemutatni a Rábaköz önkormányzatainak, intézményeinek, civil szervezeteinek ezt a lehetőséget, ami mindenki számára rendelkezésre áll. Online kiadványaik olvasottságát, látogatottságát jelentősen növelhetik az Inforábaközön való közzététellel.

A linkre kattintva Olvasósarok menüpontunkban lapozható, nagyítható formában olvashatja a KulTÚRA második számát. Talál itt pillanatképeket a nyári programokból, a 2015/2016 évi színházi évadok előadásait, bérleti felhívásait, a művelődési központban működő kulturális csoportok, szakkörök információit.
Kellemes barangolást!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 17. 09:00, szerda | Helyi

A legmagasabb fokú hőségriasztás lépett életbe

Különösen figyeljünk a gyerekekre!

2022. Augusztus 16. 16:00, kedd | Helyi

Ismét motoros sérült meg egy balesetben

A baleset oka a figyelmetlen közlekedés volt.

2022. Augusztus 16. 13:00, kedd | Helyi

Vegyszeres gyomirtást végez a MÁV Szanyban

Felhívás

2022. Augusztus 16. 09:00, kedd | Helyi

Az elmúlt héten negyvenhét eseményhez riasztották a megye hivatásos tűzoltóit

A 32. héten történt.