Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Október 29. 04:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Mobiltelefont, kabátot és airsoft fegyvert lopott el a magatehetetlen sértettől egy férfi a minap, a kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vették.

Egy fülöpjakabi férfi október 18-án 20 óra körül Kiskunfélegyházán találkozott ismerősével, akivel elment a lakására beszélgetni. A 23 éves házigazda ismeretlen hatóanyag tartalmú növényi törmelékből és dohányból sodort cigarettával kínálta vendégét, amelyet a sértett el is fogadott. A fülöpjakabi férfi a cigarettától azonnal rosszul lett, szédült, ezért ismerősét arra kérte, hívjon mentőt. Át is adta a mobiltelefonját vendéglátójának, aki azonban nem mentőt hívott, hanem a készüléket eltette, majd magatehetetlen ismerősét a házból kikísérte, és az utcán magára hagyta. A gyanúsított nem csupán a fülöpjakabi férfi telefonját, hanem kabátját és airsoft fegyverét is eltulajdonította.

A sértettre az utcán egy közeli vendéglő felszolgálója talált rá, ő értesítette a mentőszolgálatot és a rendőrséget.

A 23 éves férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során az ellopott értékeket megtalálták. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.