Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. December 17. 21:45, csütörtök | Életmód
Forrás: Naurel.hu

Bentley Organic

Bentley Organic

A Bentley Organic márka 2006-ban kelt életre azzal a nem titkolt céllal, hogy a prémium áru biokozmetikumok helyett megfizethető és minőségi alternatívát kínáljon.

A márka létrehozói felháborodva tapasztalták, hogy a biotermékek gyártói sokszor irreálisan magas árat kérnek a természetes bőrápolókért, ezért egy szélesebb réteg számára is elérhető, vegyszermentes termékcsaládot hoztak létre, megfizethető áron.

Kiváló minőségű alapanyagok

A Bentley Organic termékek csak kiváló minőségű természetes összetevőket tartalmaznak, megőrizve az összetevők hatékonyságát, amelyet gondosan ellenőriznek.

Szigorúan vett minőség

A Bentley Organic termékek megfelelnek a szigorú Soil Association minősítés követelményeinek, ezzel garantálják használóik számára a kifogástalan minőséget. Egyik készítmény sem tartalmaz káros vegyi anyagokat, parabéneket, SLS-t, SLES-t vagy állati összetevőket.

Kinek ajánljuk?

A Bentley Organic termékcsalád idális választás azoknak, akik számára fontos a környezettudatos gondolkodás, a természetes, vegyszermentes életmód a testápolásban is, de nem tudnak vagy nem szeretnének vagyonokat költeni a testápolási szereikre.

A kezdetben csak szerves szappant gyártó vállalkozás népszerűsége villámgyorsan nőt, így kínálatuk napjainkban a testápolás minden területét lefedi.A friss, gyümölcsös illatú tusfürdők finoman kényeztetnek, testápolóik hozzájárulnak a bőr természetes puhaságának és bársonyosságának megőrzéséhez, hajápolóikkal vegyszermentes alternatívát kínálnak a mindennapos hajápoláshoz, a kifejezetten a babák számára kifejlesztett készítményeik pedig az élet első éveiben is biztonságos, káros anyagoktól mentesen ápolják a kicsik bőrét.

Válaszd Te is a Bentley Organic termékeket, ha ragaszkodsz a kiváló minőséghez, a természetes és vegyszermentes bőrápoláshoz, de nem szeretnél rá egy kisebb vagyont költeni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.