Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 19. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteges testvérpárbaj a Hilton-lányoknál!

Beteges testvérpárbaj a Hilton-lányoknál!

Egymást túllicitálva fogyókúrázik Paris és Nicky Hilton. A két szőkeség annyira belelovalta magát a versenybe, hogy már mindkettőjüknek zörögnek a csontjai.

Még a ruhán keresztül is látszanak Paris Hilton kiálló bordái, húgának pedig olyan vézna lett a combja, hogy már alig vastagabb a karjánál. Ismerősök elárulták, hogy a két Hilton-lány egymást lovalja bele a koplalásba, mert azon versenyeznek, hogy melyikük alatt mutat kevesebbet a mérleg. "Az ő világukban mindig is alap volt a nádszálvékony alak, de soha nem érzik elég soványnak magukat - meséli egy ismerősük. - Mostanra odáig fajult a dolog, hogy egész nap szinte semmit nem esznek, a napi adagjuk egy alma és pár szem mogyoró, este meg pezsgőzni mennek, és már két pohártól berúgnak. Többet nem is innának a kalória miatt." Most már a családjuk is aggódik a két lány miatt, mert a beteges testvérpárbajnak nyilvánvalóan az egészségük látja a kárát.

Címkék: paris hilton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.