Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 24. 06:54, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Betegség? Angelina Jolie csak 44 kiló

Betegség? Angelina Jolie csak 44 kiló

Rémisztően sovány a színésznő, csak az elmúlt két hétben öt kilót fogyott, de állítása szerint ez egyáltalán nem szándékos. Mi lehet a baj?

Alig néhány hete hagyta el Magyarországot Angelina Jolie, és az itt készült fotókon még sokkal egészségesebbnek látszott. Igaz, akkor is jócskán elmaradt a testsúlya a normálistól, de jelenlegi 44 kilójával már betegesen soványnak mondható. A vietnámi reptéren készült képeket elnézve a Daily Mail azt találgatta, vajon mi baja lehet a színésznőnek?

"Napi 600 kalórián él, állítása szerint nincs ideje enni - nyilatkozta a brit napilapnak a sztár egyik ismerőse. - Reggelire egy kanál kókuszolajat és egy marok müzlit eszik kevés tejjel. Napközben van nála mandula és gumicukor, ha már nagyon éhes lenne, bekap egy-egy darabot. Este pedig egy kis húst eszik, nem egyszer a gyerekek maradékát, és Braddel megisznak egy kis vörösbort."

Angelina legutóbb akkor volt ennyire sovány, amikor az édesanyját gyászolta, mert - ahogy mondta -, nem képes enni, amikor bánatos vagy ideges. Sokan persze találgatni kezdtek, hogy esetleg Brad Pitt-tel vannak problémáik, amik kikészítik, de ezt a színésznő határozottan cáfolta, ahogy azt is, hogy beteg lenne.

"Nemcsak a bánat szokta megviselni - magyarázza Jolie ismerőse -, hanem a terhesség is. Eddig mindkét alkalommal majd 7 kilót fogyott a rosszullétek miatt."

Lehet, hogy a színésznő megint babát vár?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.