Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 03. 14:00, vasárnap | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Bezárnak több tucat fogadóoldalt

Bezárnak több tucat fogadóoldalt

Akár több tucat internetes sportfogadási oldal blokkolásáról is határozhat a közeljövőben az adóhivatal, az érdeklődők több oldalt már most sem érhetnek el.

A fellépést a hazai több tízezer játékos és a szerencsejáték-ipar védelme indokolja. Kérdés ugyanakkor, hogy a hivatalt nem lehet-e kicselezni különböző informatikai megoldásokkal - írja a Magyar Nemzet.

Internetes sportfogadó és pókerezőoldalakra vadászik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A szervezet – a szerencsejáték-törvény előírásai szerint – a közelmúltban hozzálátott azoknak a játékra, fogadásra biztató honlapoknak a hatósági blokkolásához, amelyek magyar engedély nélkül végzik tevékenységüket és kínálják szolgáltatásaikat a fogyasztóknak. Idehaza – mint azt a lap NAV-tól megtudta – jelenleg kizárólag a Szerencsejáték Zrt. működtethet sportfogadásra módot adó internetes oldalt. Az adóhivatal becslése szerint ugyanakkor több tucatra tehető azoknak a jórészt külföldi elnevezésű weblapoknak a száma, amelyeket a honi játékosok Magyarországon is elérhetnek, vagyis ahol pénzüket feltehetik, szerencséjüket kipróbálhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.