Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2011. Szeptember 03. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Bilincset kapott az üvöltöző nő

Bilincset kapott az üvöltöző nő

Meg kellett bilincselniük a rendőröknek azt a kerékpározó nőt, aki nem volt hajlandó átadni személyi igazolványát, üvöltözött és agresszíven lépett fel a járőrökkel szemben péntek délelőtt Mohácson - írta a HavariaPress.

A gyalogosok között kerékpározott egy nő péntek délelőtt, Mohácson. A szabálytalanságot észlelő rendőrök közölték vele, hogy szabálysértést követett el, amit a nő nem ismert el, ezért a járőrök feljelentést tettek ellene; felszólították, hogy adja át személyi igazolványát, de a kerékpáros nem volt hajlandó igazolni magát, így a rendőrök végül kénytelenek voltak megbilincselni és előállítani.

Az intézkedés során a szabálytalankodó nő végig agresszíven viselkedett, ellenállt, szitkozódott és üvöltött. Az ügyben ellene közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése, jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt szabálysértési eljárás indult. (pr)

Címkék: szabálytalan

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

2022. Október 22. 13:44, szombat | Kék hírek

Elfogtak egy drogterjesztő taxist Budapesten

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 43 éves férfit, aki taxijából árulta a tiltott szereket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.