Városlista
2021. június 24, csütörtök - Iván

Hírek

2015. December 01. 08:00, kedd | PR

Bosch lambda-szondák

Bosch lambda-szondák

Elsődleges választás: Bosch

Amikor lambda szondáról van szó, a Boschcég az elsődleges választás, hiszen ők azok, akik kitalálták ezt a terméket. Szondáik nem csupán megbízhatóak, de tartósak is, és működésük optimálisan, nagyon nagymértékben összeegyeztethetők a motor működésével. A másik előnye az ilyen típusú szondáknak az, hogy biztos lehet benne: nem szennyezi a környezetet. Ennek köszönhetően és még sok más okból, számos gyártó szereli ezeket a járművekbe. A Bosch cégnek nagy választéka van különböző lambda-szondákból, így az összes jármű kb. 85%-ba beszerelhetők. Ezen szondák kiváló minőségének és népszerűségének oka az is, hogy folyamatosan fejlesztik ezeket, ezért a legújabb műszaki követelményeknek is megfelelnek. Ha úgy dönt, hogy e cég szondáját választja, nem csak pénzt takarít meg, hanem időt is, mivel ezeket a termékeket általában beépítésre készen szállítják.

Miután beszerelte a Bosch lambda-szondát, tanácsos, hogy rendszeresen, minden karbantartáskor ellenőrizze. A szondák a motor vezérlőegységével dolgoznak, annak érdekében, hogy biztosítsák az optimális keveréket, melynek köszönhetően a motor hatékonyan, nagy teljesítménnyel és tiszta módon üzemel. Ezekkel a szondákkal biztos lehet benne, hogy autója minden ellenőrzéskor megkapja a zöldkártyát. Ezért Bosch lambda-szondát szerelni autójába szükséges lehet, hiszen ez az alkatrész nagy szerepet játszik abban, hogy minden gond nélkül levizsgáztassa autóját.

Tudjon meg többet: www.AUTOalkatreszonline24.hu

Címkék: bosch, lambda-szonda

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.

2021. Június 09. 15:41, szerda | PR

Vodka – mutatjuk, mit lehet róla tudni

Csak 18 éven felülieknek!

2021. Május 28. 15:00, péntek | PR

Sokszor rosszabb a levegő beltéren, mint az utcán

Akár 10-szer is nagyobb lehet a szennyezettség a házakban, mint kint Sokakat meglephet az a tény, hogy egy átlagos forgalmú városi utca levegője adott esetben tisztább lehet, mint egy nappalié. A legfrissebb tanulmányok szerint az ártalmas

2021. Május 21. 10:33, péntek | PR

Nem engednek a minőségből a Jánosik és Társai Kft.-nél.

Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva világították át a Jánosik és Társai Kft.-t a külső auditorok. Az internetes technika segítségével, a szigorból semmit nem engedve, minősítették a céget.