Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2011. Október 16. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Brad Pitt kilóra megveszi a budapesti lakókat

Brad Pitt kilóra megveszi a budapesti lakókat

Brad Pitt hazánkban készülő, egész estét kitöltő produkciójának forgatása miatt már idejekorán felhívta a helyi lakosok figyelmét.

A helyieknek ezzel látszólag semmi gondjuk nem volt, azonban a világsztár gondolt arra is, ha lenne: az egyik internetes hírportál értesülései szerint a hollywoodi stáb egy-egy 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal kárpótolja a lakók komfortérzetét. Az érintettek a szelvény átvételekor kötelesek aláírni egy szerződést, amelyben vállalják, hogy nem készítenek sem hang-, sem képfelvételt a készülő World War Z hazánkban forgatott jeleneteiről, valamint nem fognak panasszal élni az esti hangzavar miatt.

A filmforgatás korábban lefoglalt fegyvereit a mai napig vizsgálják, és folyik az ügyben érintett személyek kihallgatása, ám ezek között nem szerepel Brad Pitt.

- Jelenleg nincs olyan adat, amely indokolttá tenné Brad Pitt kihallgatását a lefoglalt fegyverekkel kapcsolatban - nyilatkozta az Új Ásznak Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.