Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 05. 07:46, hétfő | Bulvár
Forrás: playboy.hu

Bradley Cooper: másnaposból Oscarjelölt

Bradley Cooper: másnaposból Oscarjelölt

„Lehet, hogy én nem vagyok menő, de nem tudom megunni, hogy egy teremben vagyok Robert Redforddal, Jared Letóval, Ethan Hawke-kal, Cate Blanchett-tel.”

A Másnaposok-trilógia befejezése után egy évvel elmondható, valódi dolláreső jár Bradley Cooper nyomában. Hollywood egyik legjobb feltörekvő színészével pénzről, jó történetekről, alfahímekről, nindzsaharcosokról és a nőkről beszélgettünk.

A nőcsábász hírében álló, 2011-ben Az év legszexisebb élő férfijának választott Bradley Cooper 39 éves. A féktelen ivászatairól emlékezetes trilógiának köszönhetően a színész valósággal bejátszotta magát a hollywoodi Bajnokok Ligájába. Sűrűn zselézett frizurával érkezik az interjú helyszínére, a londoni Claridge’s Hotelbe. A zavart tekinteteket észrevéve nevetve jegyzi meg: „Nem változott az ízlésem. Az 1970-es éveket idéző, rémes, parókaszerű frizurát az Amerikai botrány miatt viselem.” Az említett krimiben Cooper egy FBI-ügynököt alakít, aki eredetileg egy kisstílű műkincshamisító után nyomoz, végül azonban egy maffiakapcsolatokkal rendelkező, korrupt politikust buktat le.

Másodszor mondott igent David O. Russell behívójára. Jó tapasztalatai lehetnek a rendezővel kapcsolatban, ha ezzel a frizurával is bevállalta a szerepet.
Cooper: Imádok Daviddel dolgozni. Ha bízol benne és átadod magad neki, akkor gazdag és összetett figurát tudtok létrehozni együtt. Minél jobban ismered David módszerét, annál könnyebb fejest ugrani bele. Vállalod, hogy sebezhető vagy, de valami igazi csak akkor tud megszületni, amikor a legsebezhetőbb az ember.

És miért ez a haj?
Cooper: A karakterem, Richie DiMaso nem elégedett az életével, úgy érzi, hogy üresen és céltalanul lézeng. Izgalmat szeretne vinni a mindennapjaiba, valaki más akar lenni, történetesen egy híres sportolóra akar hasonlítani, ezért a poliészter cuccokat selyemingre és stílusos bőrdzsekire cseréli. Én vetettem fel, hogy ehhez a figurához a göndör haj illene. Aztán továbbmentünk, és a film témájából kiindulva változtattunk az ötleten. Mi lenne, ha igazából nem lenne göndör Richie haja, hanem mesterségesen göndöríttetné? Az lett a jutalmam az ötletemért, hogy amikor a többiek már rég a díszletben kávéztak, én még mindig 110 hajcsavaróval a fejemen, egy bura alatt ültem.


Szóval Richie DiMaso még a haját is képes daueroltatni, hogy ne önmaga legyen. Bradley Cooper vajon akar valami más lenni, vagy jól érzi magát a bőrében?

Cooper:
Talán menőnek tűnhet, amikor valaki azt mondja, hogy annyira unom már ezeket a gálákat. Lehet, hogy én nem vagyok menő, de nem tudom megunni, hogy egy teremben vagyok Robert Redforddal, Jared Letóval, Ethan Hawke-kal, Cate Blanchett-tel.

Mindig is imádta a filmeket?

Cooper:
A kezdetektől. David Lynch Kék bársonyát és Scorsese filmjeit néztem már 10-11 éves koromban. A franciatanuláshoz például azután kaptam kedvet, hogy láttam a Tűzszekereket. Persze aztán sokat segített, hogy az egyetemi évek alatt Franciaországban voltam cserediákprogramon.


Volt színész példaképe?

Cooper:
Sok. Egyikükkel éppen most hozott össze a sors az Amerikai botrányban. Christian Bale már akkor Spielbergnek játszott, amikor mi még csak iskolába jártunk. Mindig is csodáltam, és most még inkább odavagyok érte.

Milyen volt Mike Tysonnal dolgozni a Másnaposokban?

Cooper:
Én nagy izgalommal vártam az ő forgatási napját. Zach Galifianakis már sokkal kevésbé, mert tudta, hogy vár rá egy maflás. Mike olyan gyorsan ütött, hogy mi oda sem tudtunk fordulni. Később a felvétel közben készült fotókon láttuk, hogy olyan közel volt az ökle, hogy összeborzolta Zach szakállát. Félelmetes!


Sok nő a Szex és New Yorkban látta először Bradley Coopert, amint egy nikotinfüggő sármőrt alakít. Hogy emlékszik vissza a debütálásra a kamerák előtt?
Cooper:
Rémes volt. Ők egy cool macsót akartak a szerepre, és sikerült kiválasztaniuk a szöges ellentétét. A jelenetben egy régi európai kocsit kellett vezetnem, de fogalmam sem volt, mit kell csinálni egy manuális váltós autóban. Ráadásul baromira be voltam rezelve a csóktól, amit Sarah Jessica Parkertől kaptam.


Címkék: bradley cooper, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.