Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2023. Április 09. 18:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: Variety

Cannes-ban mutatják be az új Indiana Jones-filmet

Cannes-ban mutatják be az új Indiana Jones-filmet

A fesztivál külön tiszteleg Harrison Ford előtt.

A Cannes-i Filmfesztivál megerősítette, hogy ott lesz az ötödik Indiana Jones-film világpremierje, írja a Variety. Az Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny) bemutatója mellett a fesztivál külön tiszteleg majd a 80 éves Harrison Ford és pályafutása előtt.

Ford és a film készítői május 18-án lesznek ott Cannes-ban a bemutatón. Az új Indiana Jones aztán június 28-án érkezik majd a mozikba.

Tizenöt évvel a Cannes-i Filmfesztivál megnyitása után a világ leghíresebb régésze visszatér a Croisette-be, ahol bemutatja a Disney „Indiana Jones és a sors tárcsa” című filmjét. James Mangold, a film rendezője büszkén nyilatkozott arról, hogy visszatér a fesztiválra a hollywoodi kasszasiker premierjére.

- 1995-ben az a megtiszteltetés ért, hogy eljöttem Cannes-ba az első filmemmel – mondta. Huszonnyolc évvel később büszke vagyok arra, hogy egy kicsit nagyobb látvánnyal térhetek vissza. Legendás munkatársaimmal nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatunk veletek egy vadonatúj és utolsó Indiana Jones kalandot!

A producer Steven Spielberg és George Lucas, és a hírek szerint Harrison Fordebben a részben utoljára játssza a címszereplőt. Ford mellett olyan neves nemzetközi szereplőgárda szerepel, mint Phoebe Waller-Bridge és Mads Mikkelsen. A film cselekményének részleteit titkolják, de a trailer alapján Dr. Jones egykori nácikkal áll szemben. Az az eddigi előzetesekből már kiderült, hogy a film egy részében Fordot digitálisan jó negyven évvel visszafiatalítják majd.

Az első előzetest itt lehet megnézni:

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 09:20, hétfő | Bulvár

Nyuszikat mentettek ki egy égő épületből a tűzoltók

Egy vödörnyi nyulat mentettek a szentendrei önkéntes és a pomázi önkormányzati tűzoltók szombaton, amikor kigyulladt egy húsz négyzetméteres faház Pomázon, a Susnyár dűlőben.

2023. December 03. 15:17, vasárnap | Bulvár

Medve támadt vadászokra az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Medve támadt két vadászra vasárnap Beszterce-Naszód megyében, Nagynyulas (Milas) településen - közölte az erdélyi megye vészhelyzeti felügyelősége (ISU).

2023. December 02. 06:00, szombat | Bulvár

Megérkezett a lappföldi Mikulás Budapestre

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket