Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. Május 16. 20:48, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Cannes - Felkerült a világhálóra a volt IMF-vezér szexbotrányáról készülő játékfilm előzetese

Cannes - Felkerült a világhálóra a volt IMF-vezér szexbotrányáról készülő játékfilm előzetese

Felkerült a netre csütörtökön a szexbotránya miatt lemondott IMF-vezérről készülő amerikai film előzetese. A Welcome to New York című filmben Dominique Strauss-Kahnt Gérard Depardieu alakítja.

A szexjelenetekkel teli, technozenével kísért 1 perc 43 másodperces montázsban meztelen nők veszik körül az IMF-vezért, folyik a pezsgő, Strauss-Kahn orgiák főszereplője. Kiskosztümöt hordó, szigorú és eltökélt felesége pedig láthatóan harcra készen áll. Anne Sinclairt Jacqueline Bisset brit színésznő alakítja. A szerepet eredetileg Isabelle Adjani játszotta volna, de a francia filmsztár végül arra hivatkozva elutasította a felkérést, hogy a forgatókönyv szerint a film rosszindulatúan feldúlja a történet két főszereplőjének magánéletét.
A mocskos zsaru és a New York királya című filmeket is jegyző, radikalizmusáról ismert Ferrarát az IMF-vezér New York-i botránya ihlette meg: a francia politikus-közgazdászt 2011 májusában nemi erőszakkal vádolta meg egy manhattani szálloda alkalmazottja. A nagy port felkavaró ügyben a hatóságok felmentették ugyan, de az ügy miatt Strauss-Kahn távozott a Nemzetközi Valutaalap éléről, és francia államfői ambícióinak is búcsút kellett mondania.
Az előzetes egyébként azzal ér véget, hogy a szobalány, Nafissatou Diallo belép a lakosztályba, Strauss-Kahn pedig a törülközőjét éppen maga köré tekerve kilép a fürdőszobából és meglátja őt.
A cannes-i fesztivál kezdetére időzített netes kiszivárogtatás szándékosságát a filmet gyártó és forgalmazó világcég, a Wild Bunch tagadta, s azt állította: az előzetes a potenciális külföldi forgalmazóknak készült a cannes-i filmpiacra, nem pedig a nagyközönség számára. Cannes-ban azonban többen is látták Vincent Maravalt, a Wild Bunch producerét egy étteremben, amikor a táblagépén mutogatta a botrányfilmnek ígérkező alkotás előzetesét.


Címkék: Kultúra-film

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.