Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2013. Július 24. 19:15, szerda | Belföld
Forrás: Compress – Bécs Város Képviseleti Irodája

Centrope Díj 2013: Nevezze be kedvenc projektjét!

Centrope Díj 2013: Nevezze be kedvenc projektjét!

A júliusban lehet nevezni a Centrope Díj 2013-ra, amelyet azok vehetik át, akik a legtöbbet tették az osztrák határ menti regionális együttműködésekért. Nyertek már díjat termál-klaszterrel és nyári sporttáborokkal is.

Hetedik alkalommal ítélik oda a tízezer eurós Centrope Díjat, amelyet olyan intézmények vagy személyek vihetnek haza, akik kimagasló teljesítményükkel és elkötelezettségükkel jelentősen hozzájárultak a határon átnyúló regionális együttműködésekhez a névadó régióban.
A díjra olyan projektekkel érdemes pályázni, amelyek a Vienna Regionból (Bécs, Alsó-Ausztria, Burgenland) valamint Csehországnak, Szlovákiának és Magyarországnak a vele szomszédos területeiből álló Centrope térségben valósulnak meg, nagyon erős személyes elkötelezettségen alapulnak, a kulturális, gazdasági vagy szociális együttműködések révén közelebb viszik egymáshoz az embereket, példaértékűek és a lehető legtöbben profitálnak belőle.
A nevezéseket 2013. július 31-ig várják e-mailben (mission.vie@mfa.gov.hu) vagy interneten: http://www.mycentrope.com/de/home/partner/centrope-preis.
A pályázatnak tartalmaznia kell a díjra előterjesztett személy nevét, elérhetőségét és telefonszámát, az elismerésre javasolt tevékenység írásos összefoglalóját valamint a nevező személy illetve intézmény nevét és elérhetőségét.
Az ünnepélyes díjátadó 2013. október 29-én a Bécsi Városházán lesz, a rendezvény fővédnöke Ildikó Raimondi kamaraénekes.

Címkék: bécs, pájázat, projekt

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 16:03, csütörtök | Belföld

A büntetés-végrehajtás megkezdte a déli határszakasz kerítésének megerősítését

A kormány döntésének megfelelően a büntetés-végrehajtási szervezet megkezdte a már meglévő 165 kilométer hosszúságú biztonsági határzár megerősítését és az új határvédelmi rendszer kiépítését a hódunai szakaszon

2022. Augusztus 11. 15:03, csütörtök | Belföld

Újabb száguldozót fogtak a rendőrök

A kocsi vezetője a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

2022. Augusztus 11. 14:03, csütörtök | Belföld

Megérkezett az első cseppfolyósított földgáz szállítmány a horvátországi Krk-ről Magyarországra

Megérkezett az első cseppfolyósított földgáz (LNG) szállítmány a horvát import terminálból Magyarországra, így új szállítási móddal és útvonallal bővült a hazai gázellátási lánc,

2022. Augusztus 11. 11:08, csütörtök | Belföld

Elkezdődött a határvadászok képzése

Elkezdődött a határvadászok képzése - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a police.hu oldalon.