Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2011. Október 08. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Cher szégyelli a gyerekét

Cher szégyelli a gyerekét

Az énekesnő lánya néhány éve férfivá operáltatta magát, és Chaz Bono azóta ismert ember, aki most sokak példaképe. Cher azonban minden, csak nem büszke a gyereke sikerére.

Sokan kritizálják mostanában Chert. A sztár ugyanis hiába bizonygatja, mennyire szereti és becsüli a gyerekét, látványosan távol marad minden olyan eseménytől, amelyen Chaz is részt vesz. A férfivá operált Chaz jelenleg az amerikai Szombat esti láz műsorában lép fel, ahol mint sztárvendég szerepel. Cher azonban eddig egyetlen egyszer sem ment el szurkolni a fiának.

"Amikor Chaz megkérte az anyját, segítsen neki begyakorolni egy táncot, Cher elküldte hozzá a tánctanárát. Amikor pedig a fia lesérült, Cher orvost és gyógytornászt szerzett neki." ? meséli Chaz táncpartnere. A fiú viszont még így védi az anyját. "Nem akarja rólam elvonni a figyelmet." ? magyarázza Chaz. Tényleg igaza lehet?

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.