Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 26. 15:07, szombat | Sport
Forrás: mno.hu

Cruyff már tudja, ki kövesse Guardiolát

Cruyff már tudja, ki kövesse Guardiolát

A holland Frank Rijkaard és Pep Guardiola kinevezésénél is főszerepet játszott, és állítja, határozott elképzelése van arról, ki legyen a következő Barca-edző.

Guardiola rendszerint csak egy évvel hosszabbítja meg szerződését, és annak ellenére, hogy ezt egyelőre nem tette meg a következő idényre, mindenki biztosra veszi, hogy jövőre még ő fog ülni a Barcelona kispadján.

Azt is többen tudni vélik, hogy a 40 éves szakember előbb-utóbb Spanyolországon kívül is kipróbálná magát, ahogy azt korábban játékosként is tette, vagy csak egyszerűen egy évre szabadságra menne, hogy több időt tölthessen családjával.

„Guardiola évről évre hosszabbít szerződést, ebben semmi különös nincs. Amíg boldog a Barcelona edzőjeként, maradni fog” – mondta Johan Cruyff.

A háromszoros aranylabdás azonban akkor sem fog kétségbe esni, ha Guardiola úgy dönt, elhagyja a katalán csapatot, mivel állítása szerint már tudja, kinek kell követnie a kispadon a Barcelona történetének legsikeresebb edzőjét.

„A hozzám legközelebb álló embereknek már elmondtam, hogy kit képzelek el a kispadon. Annyit elmondhatok, nem Mourinhóra gondoltam” – fogalmazott Cruyff.

A 64 éves korábbi kiváló labdarúgónak pár éve még Joan Laporta tanácsadójaként közvetlen beleszólása volt a klub ügyeibe, és véleménye sokat számított Frank Rijkaard 2003-as és Pep Guardiola 2008-as kinevezésénél is.

Cruyff 2010-ben a Barca tiszteletbeli elnöki címét is megkapta, de az új elnök, Sandro Rosell megfosztotta ettől, ezért kérdéses, mennyi befolyása maradt a klub ügyeibe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.