Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2023. Január 08. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Cserbenhagyó és ismeretlen károkozó autósokat keresnek a rendőrök

Cserbenhagyó és ismeretlen károkozó autósokat keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2022. december 8-án éjfél és december 10-én éjfél közötti időben, Győrben, a Veszprémi úton Szent Imre út és Sági út kereszteződésénél Nyúl felől a város irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően nem megfelelően választotta meg a jármű sebességét, felhajtott a körforgalom közepén kiépített virágágyásra és kidöntötte az ott elhelyezett – Kismegyer - városrész elnevezésű táblát. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt. 2022. december 18-án 6 óra 20 perckor Győrben, a Stomfeld utcában a Radnóti utca felől a Jedlik híd irányba ismeretlen személy közlekedett vélhetően egy lengyel forgalmi rendszámú Hyundai Tucson típusú személygépkocsijával. Haladása során áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Suzuki személygépkocsinak. A balesetet követően az ismeretlen személy a helyszínt megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta. Az ütközés során személyi sérülés nem történt, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. december 25-én 16 óra 30 perc és 21 óra közötti időben, Győrben, a Kiss Ernő utca 4. szám előtt a Híd utca felől a Radnóti Miklós utca irányba ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor az út mellett várakozó Fiat személygépkocsi bal oldalának neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Ismeretlen személy 2023. január 4-én 13 óra 40 perc körüli időben az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fekete színű személygépkocsival közlekedett Győrben, a Szigethy Attila úton, a Nádor utca felől a Kert utca irányába. A Szigethy Attila út és Bakonyi út kereszteződésében - a forgalomirányító fényjelző készülék feltehetően tilos jelzése ellenére - behajtott a neki jobbról, a Szigethy Attila úton a Kálvária út felől a Mónus Illés út irányába a belső egyenesen haladó forgalmi sávban közlekedő szürke színű Fiat típusú személygépkocsi elé. A Fiat jobb elejével az ismeretlen jármű jobb hátsó részének ütközött, majd azt követően az ismeretlen jármű a Kert utcában, a Kálvária út irányába megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 16:00, kedd | Helyi

Többször is használta a talált bankkártyát az ismeretlen férfi

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

2023. Március 28. 13:00, kedd | Helyi

Önkéntesek tisztították meg az árokpartokat Győrsövényház határában

Miért kell az árokpartokra kiszórni a szemetet?

2023. Március 28. 09:00, kedd | Helyi

Közlekedésbiztonsági foglalkozást tartottak a bezi iskolásoknak

A Győri Rendőrkapitányság prevenciós munkatársa az ajándékok mellett baleset-megelőzési tanácsokkal is ellátta a gyerekeket.

2023. Március 27. 16:58, hétfő | Helyi

Széchenyi iskolások a Pannon-Víz vízműtelepén

Honnan jön a víz?