Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Hírek

2013. December 03. 09:58, kedd | Életmód
Forrás: Red Lemon Média

Csinos hírességekkel szálltak versenybe férfi vízilabdázóink

Csinos hírességekkel szálltak versenybe férfi vízilabdázóink

Szinetár Dóra: „Heti másfél óra mozgás már csodákra képes!”

Szinetár Dórának és a TEVA Vasas vízilabda csapatának is volt bejelenteni valója, az egészséges életmód jegyében szervezett sajtóeseményen. A csapat neve innentől hivatalosan is Lactiv Vasas, és ez alkalommal beszélt a színésznő is arról is, ő hogyan figyel az egészségére. Horváth Éva, Mádai Vivien és Kondákor Zsófi pedig játékos feladatokkal hívták fel a figyelmet az aktív mindennapok fontosságára.

Szinetár Dórának a fellépések uralják a napjait. Mivel a színésznő a munkájának él, nehezen enged a megszokott életmódból, de azzal is tisztában van, hogy a tartós feszültség hosszú távon nem kifizetődő. Az előadóművész egy, az egészséges életmódot hirdető eseményhez csatlakozott, hogy a Lactiv Vasas vízilabdacsapatának tagjaival, illetve Horváth Évával, Mádai Viviennel és Kondákor Zsófival karöltve rámutasson: kis odafigyeléssel sokat tehetünk egészségünk védelméért.

- Ritkán szedek antibiotikumot, de sajnos vannak olyan betegségek, amelyekből csak ezzel lehet kikeveredni. Ilyenkor vigyázni kell arra, hogy a bélflóránk ne károsodjon, és ebben lehet fontos szerepe a probiotikumoknak. Mostanában sok kérésnek teszek eleget, feszítettebbek a hétköznapjaim, így kerestem egy olyan készítményt, amelyben rengeteg vitamin és ásványi anyag van – mondta el a színésznő, aki a rendszeres mozgás fontosságát is kiemelte. Mindenkinek azt tanácsolja: „lactiválja magát!” Például mozogjon legalább háromszor egy héten, ez csodákra képes. Örömmel csatlakozott a sportos eseményhez, és a partról drukkolt a szépséges lányoknak, akik a póló csapat egy-egy tagjával játékos feladatokban mérték össze erejüket.

A csinos hírességek és a sportoló fiúk a medencébe csobbantak: váltóúszásban Horváth Éva és a Lactiv Vasas kiválósága, Katonás Gergő tűnt a legnyerőbb párosnak, míg kapura dobásban Mádai Vivien emelkedett ki. Méghozzá szó szerint: Drasko Brguljan ugyanis kiemelte a vízből a műsorvezetőt, hogy szétszaggathassák a hálót. A legnagyobb izgalmakat a koronggyűjtő játék tartogatta, hiszen itt egyszerre minden csapat a vízben tartózkodott, ezt a számot pedig Kondákor Zsófi és dr. Steinmetz Ádám duója nyerte.

Dr. Steinmetz Ádám a verseny után elmondta: várakozáson felül teljesítettek a vízben a csinos lányok.
- Annak, aki nem vízilabdázik, kifejezetten nehéz kapura dobnia, de nagyon ügyesek voltak, és az külön öröm, hogy bár egyikük sem élsportoló, elhivatottan hirdetik az egészséges életmód fontosságát. Ha valaki hetente két-három alkalommal csak ennyit mozog, mint mi most itt, máris sokat tett magáért – emelte ki a Lactiv Vasas kiválósága.

Címkék: egészség, vízilabda

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 14:54, péntek | Életmód

Több mint 50 ráktípust kimutató vérvizsgálatot teszteltek biztató eredményekkel

Ígéretesnek mutatkozik egy új, több mint 50 ráktípust kimutató vérvizsgálat a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) nagyszabású vizsgálata szerint - írta pénteken a BBC hírportálja.

2023. Május 28. 11:07, vasárnap | Életmód

Így húzott át a Nemzetközi Űrállomás Magyarország felett

2023. Május 25. 21:42, csütörtök | Életmód

Egy csapat látta Suhajda Szilárdot, még életben volt

Egy hegymászócsapat a ruházata alapján egyértelműen beazonosította, életjeleket mutatott. Mentőexpedíció indul a megmentésére, ám óriási csodára lenne szükség, hogy élve lehozzák.