Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Augusztus 05. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: facebook

Csorna képekben 3 lelkes amatőr fotós szemével

Csorna képekben 3 lelkes amatőr fotós szemével

Új közösség a facebook-on.

Akik ismeri vagy használják a közösségi oldalakat, azok már talán megtapasztalták, hogy mennyi haszontalan, értelmetlen "információ" kerül elénk a különféle posztokban. A facebook-ról már sok szakértő állítja, hogy függővé tesz, rengeteg idő folyik ki a kezünkből (az életünkből) a bejegyzések közt böngészve. Az egyik kedvenc helyzet az, mikor valaki a szobában szörfölget, miközben odakinn szakad az eső, vagy hóvihar tombol, és sorban olvassa a bejegyzéseket, miszerint: szakad az eső, hóvihar van.

Mégsem állíthatjuk, hogy a közösségi oldalak káros dolgok volnának. Mindent megfelelő módon és megfelelő mértékben kell használni, és akkor hasznos, vagy akár kellemes élményekben lehet részünk. Olyan ez, mint az alkoholfogyasztás, alkalomszerűen és mértékkel jókedvre hangol, de a függés már betegség.

Mindez onnan jutott eszembe, hogy a facebook-on a napokban új csoportra bukkantam. Csorna képekben néven 3 csornai amatőr fotós egy saját facebook oldalt hozott létre, amin Csornáról készített képeiket teszik közzé.

Mi, akik nap mint nap közlekedünk ebben a városban, észre sem vesszük azokat a részleteket, helyzeteket, érdekességeket, amiket egy jó fotós nem csak hogy meglát, hanem egyedi látásmóddal, hitelesen, izgalmasan meg is tud örökíteni. Kívánunk az oldal létrehozóinak további sok sikert, szép, érdekes, egyedi fotókat, amiket aztán az oldalon folyamatosan látni is szeretnénk. Így válik egy jókívánság önző érdekké.

Javaslom, minél többen csatlakozzanak az új oldalhoz, nézzék, fedezzék fel újra a városukat!

Címkék: csorna, Facebook, fotó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 16:00, szombat | Helyi

Emlékezzünk és emlékeztessünk

Pályázati felhívás a magyarországi holokauszt 80. évfordulójának alkalmából.

2024. Május 04. 13:00, szombat | Helyi

Madárfiókát találtam, mit tegyek?

Útmutató szakértőktől.

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.