Városlista
2021. május 17, hétfő - Paszkál

Hírek

2012. Március 07. 19:40, szerda | PR
Forrás: saját forrás

Csornai torta Olaszországba

Csornai torta Olaszországba

0039-es számmal kezdődő telefonról érkezett hívás Kugler László telefonjára két hete. A vonal túlsó végén lévő ügyfél tortát rendelt Olaszországból.
- Azt a tortát szeretné – mondta a telefonáló – amelyik a 3-as képen van. Kugler úr visszakérdezett: hol látja a képet, hol a harmadik, az iwiw profilon?
- Nem – jött a válasz – az infoRábaköz.hu Cégregiszter menüjében látja a Kugler Cukrászda oldalát, onnan szeretné megrendelni a 3. képen lévő torta felső részét.
A megrendelést teljes természetességgel vette fel a cukrászda két tortára, a megbeszélt időpontban megérkeztek a csornai rokonok és mintegy 6 órás út után leszállították a megrendelőhöz Olaszországba.
Ha most azt hiszi a kedves olvasó, hogy ez egy mese, akkor nagyon téved. Sőt! A történetnek nincs vége. Az első „szállítás” után egy újabb megrendelés érkezett az ügyféltől, amit szintén Olaszországba visznek majd egy későbbi időpontban.
A Kugler Cukrászda mini-weboldalát idén február 11-én töltöttük fel az infoRábaköz.hu oldalra és vele párhuzamosan a rabakozicegregiszter.hu oldalra. 10 nap sem telt el, amikor befutott a megrendelés Olaszországból.
Hol a titok?
Kugler László és munkatársai remek szakemberek, a cukrászdában kiváló minőségű sütemények, torták és egyéb nyalánkságok készülnek ez tény, de ami a hírt Olaszországig vitte, az az infoRábaköz.hu Cégregiszter oldala.
Köszönjük Kugler Lászlónak, hogy regisztrált Cégregiszterünkbe és köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a történetet.
Ügyfeleink öröme és sikere a mi örömünk és sikerünk is!

A Kugler Cukrászda nyert az olasz cukrászdákkal szemben és ez nem „piskóta”(hogy a témánál maradjunk)!Az internet olyan ügyfeleket hozhat vállalkozásának, akikre eddig nem is gondolt és eszköze sem volt arra, hogy elérje őket. Ha cégét, cége adatait jó helyen, megfelelő környezetben helyezi el, akkor a siker jön magától. A Cégregiszter a térség virtuális katalógusa, itt biztosan megtalálják Önt!
Mire vár még?
A vevői már rég az internetet böngészik,… engedje be őket, tárja ki üzlete ajtaját a Cégregiszteren keresztül!

Címkék: csorna, Kugler

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 02. 19:18, vasárnap | PR

A játékipar térhódítása Magyarországon

Egyértelműen megfigyelhető, hogy a videojátékok népszerűsége töretlenül felfelé ível az elmúlt néhány évben.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 25. 09:27, vasárnap | PR

Mivel fűtsem a lakásomat?

Miután a fűtési szezon általában 7-8 hónapig is eltart, így kétszer is érdemes meggondolni, hogy mivel fűtjük otthonunkat.

2021. Április 23. 09:03, péntek | PR

Futó övtáska – nemcsak futóknak

A futáshoz semmi nem kell - szokták mondani. De próbált már vizespalackkal a kezében vagy telefonnal a zsebében kocogni? Ha felkapta a nyúlcipőt, és a szabadban mozogna, akkor néhány holmira szüksége lehet futás közben.