Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Április 28. 20:57, vasárnap | Helyi
Forrás: saját forrás

Csornán is fergeteges bulit csapott az Ocho Macho

Csornán is fergeteges bulit csapott az Ocho Macho

Nagy sikerű koncerttel zárt a Csornai Tavaszi Fesztivál.

A Csornai Tavaszi Fesztivál zárásaként az Ocho Macho elbűvölte a csornai közönséget is. A parkot megtöltő rajongók együtt énekeltek, táncoltak, tapsoltak a zenekarral. A koncert előtt rövid interjút adott az infoRábaköznek Kirchknopf Gergő, a csapat frontembere.

- Sűrűsödnek a napjaitok mostanában?

- Így van! Ahogy eltűntek a csúnya felhők, kisütött a nap, megindultak a bulik, és mi megérkezünk a helyszínekre. Szerencsére sok helyre hívnak minket. Sok a fellépésünk, az összes magyarországi nyári fesztivál számít ránk, ahogy mi is számítottunk rájuk. Reméljük, mindenhol jó bulit tudunk csapni.

- Bár a rádiók sajnos keveset játszanak benneteket, de a rádióhírekből azt hallom, sorra járjátok az egyetemi napokat. Tudatos célközönség, vagy csak így alakult?

- Az nem baj, ha a koncerteknek a híre megy tovább nem csak egy-egy dal. Sok olyan szereplő van az ilyen-olyan tehetségkutatókból, akik mennek a rádiókban, de nincsen fellépésük. Minket lehet, hogy kevesebbet játszanak a rádiók, de tele vagyunk fellépéssel. Nekünk ez az út áll jól, hogy sok koncert van, és akik eljönnek a koncertre, minél többen legyenek és jól érezzék magukat. Győrben az egyetemen múlt héten voltunk, Pécsre most megyünk, ők egy tudatos célközönség, tőlük olyan energiákat kapunk, amit nem lehet bárhol beszerezni.

- Közismert, és hirdetitek is, hogy szombathelyiek, Vas megyeiek vagytok. A versengő magyar zenei világban ez mennyire előny vagy hátrány? Hogy érzitek?

- Érdekes kérdés, mert tíz éves lesz az idén a zenekarunk, de ezen még nem gondolkodtam. Nem tudom neked megmondani, hogy hol tart most a zenekar, nem dolgunk megítélni. Mi szeretünk zenélni, ha az tetszik az embereknek, akkor örülünk, olyan meg még nem volt, hogy nem nagyon tetszik.

A koncert után csak egy kérdésünk volt.

- Mi nézők nagyon élveztük, mit éreztetek ti a színpadon?

- Láttuk és éreztük, hogy nagyon együtt volt velünk a közönség, ez még töb erőt ad nekünk fenn a színpadon. Fantasztikus közönség volt, nagyon élveztük a bulit. Most pár percet pihenünk, de megyünk, mert kérték és várták az autogramokat, közös fotókat, és erre nem lehet nemet mondani.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!