Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 27. 11:00, csütörtök | PR
Forrás: saját forrás

Dacia Duster Tour 2013 Csornán

Dacia Duster Tour 2013 Csornán

A bátrak beülhetnek egy rally-versenyző mellé is!

Ahogy a múlt évben is, elérkezett a Dacia Duster Tour ideje, ami részben egybe esik a Dacia új egyterűjének, illetve teher változatának a bemutatójával, azaz a Dacia Dokkerével. Mindkét esemény fontos a helyi értékesítők és a márka életében is, ezért szombaton egy közös családi rendezvényen, a csornai Vilmos-Parkban (a Toldi utcai felöli részen) népszerűsítik ezt a két típust és a Dacia márkát.

A rendezvényen bemutatják a teljes Dacia palettát, illetve a Dustert egy tesztkörre is el lehet majd vinni. A rendezvényen jelen lesz Herr Mátyás rally-versenyző is, aki a bátrabbaknak szívesen megmutatja, hogy terepen valójában mire is képes a Dacia Duster.

Akik családdal érkeznek, azoknak sem kell unatkozniuk, mert a legkisebbektől a felnőttekig, mindenkire gondoltak. Lesz légvár, arcfestés, íjászat, büfé, tesztvezetés, off-road bemutató és természetesen kiállítás is. A rendezvény ideje alatt regisztráló ügyfelek egyedi árkedvezményt kapnak új Dacia gépkocsi vásárlása esetén. Valószínűleg mindenki megtalálja magának és családjának a legmegfelelőbb programot és szórakozást a Dacia Családi Hétvégén 2013. 06. 29-én szombaton 10:00-16:00 h között.

Címkék: csorna, Dacia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?