Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2012. Március 20. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Édességen és üdítőn élnek Angelina Jolie gyerekei

Édességen és üdítőn élnek Angelina Jolie gyerekei

Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei rettenetesen el vannak kényeztetve. A sztárok semmire nem mondanak nekik nemet, és még az étrendjükre sem figyelnek oda.

Angelina Jolie-t és Brad Pittet nemcsak álompárnak, hanem mintaszülőknek is szokták tartani, akiknek mindennél többet jelent hat gyermekük és a velük töltött idő. A két sztár barátai azonban egyre inkább úgy látják, hogy a család élete egyáltalán nem irigylésre méltó, ugyanis a gyerekek túlságosan el vannak kényeztetve, és emiatt nem lehet bírni velük.

Az ismerősök szerint Jolie és Pitt is annyira el akarja halmozni a kicsiket, hogy képtelenek nekik nemet mondani, ami főleg a táplálkozásukon látszik meg. "Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen gazdag családban királyi ételek kerülnek az asztalra. Brad és Angelina viszont annyira igyekeznek a srácok kedvében járni, hogy még az édességevésben sem parancsolnak nekik megálljt - mondta el egy bennfentes. - Így mind édességfüggők lettek: tömik magukba a cukrokat, sütiket, és állandóan üdítőt isznak."

Azt egyébként nemrég maga Brad Pitt is is elismerte, hogy ha a gyerekek reggel nem akarnak kikelni az ágyból, kólát itatnak velük. "Megesik, hogy azzal sürgetjük őket: 'Gyerünk, ki az ágyból, itt a kólád. Idd meg az egészet' - árulta el. - Így a legkönnyebb felébreszteni őket." Ennek ellenére a színész néha azért megpróbál egészségesen főzni, de a próbálkozásai általában sikertelenek, és ebben Jolie-nak is van szerepe. "Brad szokott zöldségételeket és salátákat készíteni, de erre mindenki csak húzza a száját, még Angie is - mondta az ismerős. - Bármilyen kivételes is a helyzetük, ugyanazokkal a problémákkal kell nekik is szembenézni, mint a többi túlhajszolt szülőnek."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,