Városlista
2021. május 17, hétfő - Paszkál

Hírek

2012. Január 18. 22:51, szerda | PR
Forrás: Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

20 éves a Diamant Tánciskola és10 éves a GENIUS Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Az idei év jubileumi év a Diamant- Genius AMI életében. Intézményünkben 20 éve foglalkozunk a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltésével óvodás kortól egészen a felnőtt korig. Mindig szem előtt tartjuk az egészséges életmódra, magabiztosságra, határozottságra és érzelmi nyitottságra való nevelést, aminek napjainkban sokkal nagyobb súlya van, mint tíz éve volt.

Lehetőséget nyújtunk a tanulók mozgásműveltségének és mozgáskultúrájának széleskörű fejlesztésére, fizikai állóképességének, ügyességének, ritmusérzékének, tér- és formaérzékének fejlesztésére, gazdagítására. A képzés során figyelembe vesszük az életkorra jellemző fizikai és szellemi sajátosságokat, a tanulók érdeklődését. A modern tánc többféle stílusával (látványtánc, jazz, hip-hop, pop, disco stb.) ismerkednek meg a tanulók, igyekszünk mindig szem előtt tartani, hogy elsősorban azért csatlakoznak hozzánk, mert szeretnék jól érezni magukat és jó hangulatban, de ugyanakkor tudatos testedzéssel eltölteni szabadidejüket. Tanulóink szívesen kapcsolódnak be az amatőr táncéletbe, a színpadi szereplés varázslatos világába, megmutatva tudásukat a nagyérdemű közönség előtt. Akik ennél nagyobb kihívást szeretnek, azok számára versenyzési lehetőséget biztosítunk, de ez természetesen nem kötelező intézményünkben. Versenyzőink töretlenül hozzájárulnak iskolánk és térségünk hírnevének gyarapításához, évről-évre gazdagítva a Magyar- Európa- és Világbajnokaink névsorát.

Örömünkre szolgál, hogy a táncművészet iránti szeretetet, tiszteletet és hozzáértést sikerül átadnunk tanítványainknak, ezt bizonyítja az a tény is, hogy kiemelkedően sok tanulónk érdeklődik a táncművészeti pálya iránt, akiket támogatunk e nemes, de nehéz pályára való felkészülésben, személyiségük kibontakoztatásában. Tanulóink közül jelenleg is többen táncművészeti pályán folytatják az életüket.
Az idei évben talajtornára épülő új mozgásformát, a sportakrobatikát indítottuk el, így lehetőséget biztosítunk azon fiúk részére is, akik elsősorban nem a tánc, hanem a gimnasztikus mozgást szeretik. Az erőgyakorlatok, a változatos tornaelemek nagy sikert aratnak a fiúknál és az akrobatikát kedvelő lányoknál.
Iskolánk, a magas szakmai tudással és egy élettapasztalattal rendelkező tanárokkal, szeretettel vár minden olyan érdeklődőt, akinek fontos, hogy megbízható szakemberek irányítsák fejlődésüket és szeretnék megtapasztalni saját testük adta lehetőségeket, a sportos mozgásvilág szépségét és örömét.

További információval Boros Ágnes Tünde igazgatónő áll rendelkezésre a 06/70/453-87-62-es telefonszámon.

További információ:www.genius-diamant.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 02. 19:18, vasárnap | PR

A játékipar térhódítása Magyarországon

Egyértelműen megfigyelhető, hogy a videojátékok népszerűsége töretlenül felfelé ível az elmúlt néhány évben.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 25. 09:27, vasárnap | PR

Mivel fűtsem a lakásomat?

Miután a fűtési szezon általában 7-8 hónapig is eltart, így kétszer is érdemes meggondolni, hogy mivel fűtjük otthonunkat.

2021. Április 23. 09:03, péntek | PR

Futó övtáska – nemcsak futóknak

A futáshoz semmi nem kell - szokták mondani. De próbált már vizespalackkal a kezében vagy telefonnal a zsebében kocogni? Ha felkapta a nyúlcipőt, és a szabadban mozogna, akkor néhány holmira szüksége lehet futás közben.