Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2013. Február 01. 13:46, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Disznótoron az SVSE focistái Szanyban

Disznótoron az SVSE focistái Szanyban

Németh Gergely polgármester meghívására az SVSE-GYESEV Goldschmidt NB II-es labdarúgó csapata és vezetői a szanyi vadászháznál falusi disznóölésen vettek részt.

A játékosok érdeklődéssel figyelték a disznóölés folyamatát és – megszolgálva a toros vacsorát - egyesek a sertés bontásánál, húsdarálásnál és hagymapucolásnál is besegítettek.

A küldöttségnek tagja volt több ismert személyiség is. Csiszár Ákos a szakosztály igazgatója,volt NB I.-es labdarúgó, Bűcs Zsolt az SVSE edzője, volt válogatott labdarúgó, Páder Vilmos sajtó és sportreferens, volt játékvezető, Gosztola József volt NB II.-es labdarúgó, Szabó György a megyei játékvezetők soproni csoportjának vezetője, Bausz Imre volt labdarúgó és játékvezető, Szalai Viktor kommunikációs vezető, valamint Takács Tibor a Tercia Kft ügyvezetője, az SVSE. támogatója.

Páder Vilmos elmondta, az törekvésük, hogy az egyesületekkel, csapatokkal és sportbarátokkal minél szélesebb és jobb kapcsolatot alakítsanak ki, melyből az egyesületük is profitálhat. Szannyal is immár négy éves kapcsolatot ápolnak, amit a jövőben is folytatni kívánnak. Ennek érdekében már meg is születtek a jövőbeni együttműködés tervei az egyesületek vezetői között.

Csiszár Ákos elmondta, az a tervük, hogy az átigazolási időszakban kialakult keret játékosaival az NB II. középcsapatává kívánnak válni, mellyel hosszú távon biztosíthatják Sopron sportszerető közösségének színvonalas kiszolgálását a labdarúgás terén.

A vacsora előtt Csiszár Ákos a kapcsolat közeli folytatásában bízva megköszönte a szíves és tartalmas vendéglátást a szanyiaknak.

Németh Gergely polgármester örömét fejezte ki, hogy vendégül láthattak egy ilyen jelentős színtű sportdelegációt. Egyben további sportsikereket és eredményes szereplést kívánt az SVSE. csapatának és vezetőinek.

Címkék: foci, szany

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Április 01. 15:00, szombat | Helyi

Az erdőtörvény tiltja az erdőterületen vagy erdei úton való motorozást, quadozást

A Fertő-Hanság Nemzeti Park felhívása.

2023. Április 01. 10:00, szombat | Helyi

Vasárnap új menetrend lép érvénybe a vasúton

Mutatjuk a térségünket érintő változásokat, és a pályakarbantartás miatti átmeneti vágányzári menetrendet.

2023. Március 31. 16:00, péntek | Helyi

Óvakodjon az online csalóktól!

Fogadja meg tanácsainkat!

2023. Március 31. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?