Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 05. 09:36, kedd | Életmód
Forrás: dailymail.co.uk

Döbbenetes átalakulás! Napi 3 liter folyadék hatása a szervezetre!

Döbbenetes átalakulás! Napi 3 liter folyadék hatása a szervezetre!

Az angol Daily Mail újságírónője kipróbálta, hogy milyen hatással van szervezetére, ha egy hónapon át megnöveli az addig napi 1 literes folyadékbevitelét 3 literre. A képeken látható változás elképesztő!

Sarah Smith naponta nagyjából 1 liter folyadékot fogyasztott, súlyos fejfájással és emésztési panaszokkal küzdött, amikor beszélt egy neurológussal mit tehetne fizikai állapotának javításáért. Az orvos azt javasolta, igyon meg naponta 3 liter folyadékot.

Egy friss felmérést olvasva, amiben azt mutatták ki, hogy az Egyesült Királyságban minden ötödik nő kevesebbet fogyaszt a napi ajánlott vízbevitelnél, úgy döntött saját magán végez kísérletet és megnézi az eredményét annak, ha ténylegesen az ajánlott vízmennyiséget fogyasztja el.

A 42 éves újságírónő, aki saját bevallása szerint leginkább 52 évesnek nézett ki a képen, fekete karikákkal, élettelen arcbőrrel kezdett neki az egy hónapos kísérletnek.

A biztonság kedvéért a háziorvosát is megkérdezte, biztosan nem okoz-e problémát a nagy vízfogyasztás. Az orvos bátorította és azt javasolta, igyon meg reggel egy kancsó vizet, délben és lefekvés előtt, mert a veseműködést ez nagyon jól aktiválja.

A képeken látszik az a hihetetlen átalakulás amit a folyadék bőség okozott. A kísérletet minden nőnek javasolja az újságírónő saját tapasztalatai alapján, természetesen előzetes orvosi egyeztetéssel.

Címkék: életmód, egészség, víz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.