Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2012. Február 23. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Dögös képek készültek Tatár Csilláról

Dögös képek készültek Tatár Csilláról

Nánási Pál készített egy szexi fotósorozatot a műsorvezetőről, igaz kizárólag magánhasználatra. Vagyis majdnem kizárólag.

Tatár Csilláról a Mokka műsorvezetőjéről hat évvel ezelőtt készített Nánási Pál egy profi sorozatot, amelyet Csilla azóta is szívesen vesz kézbe. Most úgy gondolta, ideje frissíteni a portfóliót, így újra felkereste a híres fotóst. Csilla szerint nincs különösebb apropója a fotózásnak, egyszerűen csak egy olyan szakaszához ért az életének, amelyet szívesen megörökítene. Boldog, sikerült magát teljesen elfogadnia, már ne zavarja, hogy nem olyan sovány, mint a modellek, vagy az hogy kicsit szélesebb a csípője, mint azt szeretné - mondta el a Borsnak. Csilla egy napig kizárólag saját nőiességével foglalkozhatott a fotózáson, bár a képek egy részén férfi ingben pózolt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.