Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Büntetőper indult pénteken a Kecskeméti Városi Bíróságon az ellen a huszonnyolc pedagógus ellen, akik több alkalommal zártak be gyerekeket egy dühöngőhelyiségbe a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskolában.

Személyi szabadság megsértése miatt indult pénteken büntetőper a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskola huszonnyolc tanára ellen a Kecskeméti Városi Bíróságon. A vád szerint a tanárok éveken keresztül több problémás gyereket bezártak egy úgynevezett dühöngőhelyiségbe, ami mintegy fogdaként működött. A gyerekeket hosszabb-rövidebb időre zárták be, 20-30 perctől akár egész éjszakáig. Az első tárgyalási napon a vádat ismertették, majd hétfőn az elsőrendű vádlott, az iskola igazgatójának meghallgatása következik, akit tavasszal az iskola fenntartója, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat felfüggesztett, így fizetést kap, de dolgoznia már nem kell. A perben tizenkét tárgyalási nap lesz, ítélet várhatóan októberben születik majd. (da)

HavariaPress

Címkék: tárgyalás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.