Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2016. November 01. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Molnár Sándor

Dupla győzelem Salgótarjánban

Dupla győzelem Salgótarjánban

A K1 és a thai-box kemény sport.

2016 október 29-én Salgótarjánban vett rész a Fertőszentmiklósi Simon Gym Sportegyesület két versenyzője a VII. Salgó Fight Night elnevezésű rendezvényen.

Egyesületünket Baranyai Zsolt és Tömördi Dávid képviselte. Kettejük közül először Zsolti lépett ringbe,67 kg-os súlycsoportban IFMA Thai-box szabályrendszerben. Zsolti határozott, technikás bunyóval hamar fölénybe került, majd a második menetben feladásra kényszerítette ellenfelét, ezzel technikai KO minősítéssel megnyerve a mérkőzését. Kicsivel ezután Dávid következett, aki 75 kg-os súlycsoportban K1 szabályrendszerben szállt harcba. Dávid parázs meccset vívott ellenfelével, de jó kéztechnikáinak köszönhetően remekül helytállt, és egyhangú pontozással győzött! Felkészítő edzők: Molnár Sándor, Tóth Richárd, Simon László

- Az egyesületünk ebben az évben két új versenyzővel gyarapodott, a fiúk nagyon szépen kezdtek, már az első versenyükön is arany és ezüstéremmel debütáltak.
A K-1 és a thai-box szabályrendszerben teljes erejű ütések, rúgások és térd technikák megengedettek, itt győzni csak nagyon kemény munkával lehet. Gratulálunk versenyzőinknek és a csapatnak – mondta a versenyről Simon László (II.dan) az egyesület vezetőedzője.

Címkék: győzelem, k1, thai-box, verseny

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 16:00, szerda | Helyi

Balesetek szemtanúinak jelentkezését várják

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2022. Május 25. 13:00, szerda | Helyi

100 éves rábapordányi önkéntes tűzoltót köszöntöttek a körzeti versenyen

Szilban rendezték a csornai körzet önkéntes tűzoltóinak a versenyét

2022. Május 25. 09:00, szerda | Helyi

Madárbarát település címet nyerhetnek a sikeres pályázók

A pályázat célja az olyan magyarországi települések önkormányzatainak bevonása a mintaprojektbe, amelyek lépéseket kívánnak tenni az ember és a természet összhangjának újbóli megteremtésére.

2022. Május 24. 16:00, kedd | Helyi

Hogyan képzeled el az erdőt 50-100 év múlva?

Alkotói pályázatot írt ki a Kisalföldi Erdőgazdaság.