Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2022. Július 04. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Égő autók, villámcsapástól kigyulladt ház, balesetek adtak munkát a tűzoltóknak

Égő autók, villámcsapástól kigyulladt ház, balesetek adtak munkát a tűzoltóknak

A 26. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten száznyolc eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat. A tűzesetek és műszaki mentések során tízen sérültek meg.

Autókat szállító teherautó gyulladt ki hétfő reggel az M86-os autóút Szombathely felé vezető oldalán, Zsebeháza közelében. A csornai és kapuvári hivatásos, valamint a szili önkéntes tűzoltók öt vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tréleren nyolc személyautó volt, közülük hármat sikerült megmenteni a tűztől. A tűzeset során személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálati eljárást indított.

Kedden reggel villámcsapás következtében kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete és a padláson tárolt papírok Töltéstaván, a Berettyó utcában. A győri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt, több vízsugárral eloltották a lángokat. Sérülés nem történt.

Ráfutásos balesetet szenvedett szerdán reggel négy személyautó Sopronban, a Várkerületben. A város hivatásos tűzoltói két járművet áramtalanítottak, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők egy embert további vizsgálatokra kórházba szállítottak.

Árokba hajtott és felborult egy személyautó csütörtökön délután Rajkánál, az M15-ös autópálya le- és felhajtójához vezető úton. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók a járművet visszaállították kerekeire és áramtalanították. Az autó vezetőjét kórházba szállította a mentőszolgálat.

Péntek délután égett egy személyautó Téten, a Szent István utcában. A téti önállóan beavatkozó önkéntes tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat. Sérülés nem történt.

Összeütközött három személyautó vasárnap reggel az 1-es főút 166-os kilométere közelében, Mosonmagyaróvár határában, a Levél felé vezető szakaszon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítottak és szétválasztottak. A mentők mindhárom autó sofőrjét könnyebb sérülésekkel kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 16:00, szombat | Helyi

Gyógyító ételek

Ismeretterjesztő előadás, ételkóstolás és vásár.

2023. Szeptember 30. 13:00, szombat | Helyi

40. születésnapját ünnepelte a Castrum SC Kapuváron

Szamuráj kardokat kaptak ajándékba az egyesület európa bajnoki érmes versenyzői.

2023. Szeptember 30. 09:00, szombat | Helyi

Az Országos Könyvtári Napok csornai programjai

Minden nap más program

2023. Szeptember 29. 16:00, péntek | Helyi

Beszélj róla!

Merj segítséget kérni, és beszélni róla, ha nehézségekkel küzdesz!