Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Május 02. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Égő szemétszállító autóhoz és égő szeméthalomhoz is riasztották múlt héten a tűzoltókat

Égő szemétszállító autóhoz és égő szeméthalomhoz is riasztották múlt héten a tűzoltókat

A 17. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során kilencen megsérültek.

Furgonnal karambolozott egy személyautó az M1-es autópálya 151-es kilométere közelében, Károlyháza térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, hétfőn kora délután. A lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

Szalagkorlátnak hajtott egy teherautó hétfő délután a 81-es főút 80-as kilométerénél, Győrben, a Hecsei úti elágazásnál . A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd daru segítségével megszüntették a forgalmi akadályt.

A győri és pannonhalmi hivatásos, valamint a pannonhalmi önkéntes tűzoltókat kedden délben Nyalka és Mezőörs közé riasztották, ahol az út közelében 6-700 méter hosszan száraz fű és nádas égett. A tüzet több vízsugárral, kézi szerszámokkal és puttonyfecskendőkkel oltották el az egységek.

Árokba borult egy gépkocsi a 83-as főút 60-as kilométerszelvényénél, Győrszemere térségében szerdán este. A vezetőt a győri hivatásos és a győrszemerei önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók kisegítették a járműből. A tűzoltók áramtalanították az autót, majd a helyszínelés után kivontatták az árokból. A jármű vezetőjét könnyebb sérülésekkel kórházba szállította a mentőszolgálat.

Utoléréses balesetet szenvedett négy személyautó a 83-as főút 72-es kilométerénél, a győri szakaszon csütörtökön délután. A város hivatásos tűzoltói egy járművet áramtalanítottak, valamint a forgalom irányításában vettek részt.

Tűz ütött ki egy szemétszállító teherautóban Kapuváron, a Margit Híd utcában pénteken délelőtt. A lángok oltását a helyszínen tartózkodók porral oltóval megkezdték, ezt a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral folytatták. Az egység a teherautót a telephelyére kísérte, ahol vízsugár biztosítása mellett kiürítették.

Százötven négyzetméteren égett egy szemétkupac vasárnap kora délután Jánossomorja külterületén, a 86-os főút mellett. A helyszínre riasztott mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Vasárnap este két személyautó karambolozott Győrben, a Budai úton. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a rendőrségi helyszínelés után áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők három embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.